oduzima dah

Pomešala CRNO i ZLATNO i svima pomutila um: VATRENA ITALIJANKA provokativnom haljinom hipnotisala Kan

1

Inspirisana sunčevim zracima, uz moćan kontrast, prilično provokativna, a ipak prikladna za ovakvu priliku

foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN
foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Na 75. Filmskom festivalu u Kanu sinoć je premijerno prikazan film "Osam planina" u kom glavnu ulogu igra glumac Alesandro Borgi.

 

Popularni Italijan važi za miljenika ženskog dela publike i u njegovoj zemlji ga neretko proglašavaju seks simbolom, ali sinoć je na crvenom tepihu on ipak bio u drugom planu. Razlog je — njegova pratnja.

 

Alesandro je na premijeru, naime, stigao u društvu svoje devojke Irene Forti, italijanske manekenke i menadžerke, koja se obično drži podalje od javnosti, pa se o njoj ne zna mnogo. Poznato je da je diplomirala poslovnu ekonomiju u Rimu i da je specijalizovana za upravljanje ljudskim resursima, a svog dragog ne prati često na skupovima poznatih. Međutim, sinoć je napravila izuzetak i očarala Evropu.


Irene je na crveni tepih stigla u jednoj od najlepših kreacija koje su viđene u Kanu ovih dana, elegantnoj toaleti koja je odmah preplavila modne portale.

 

1 / 6 Foto: Venezia 2020/IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Lepotica je za ovu priliku odabrala haljinu čiji se gornji deo sastoji od crne tkanine koja otkriva dubok dekolte i bež tračica koje pridržavaju toaletu. Ipak, ovaj prilično provokativan deo donekle je ostao u senci veličanstvenog donjeg dela haljine: plisirane suknje upečatljive boje zlata, koja je inspirisana sunčevim zracima i pada do poda, a ima i jednostavan i ipak raskošan šlep.


Irene je šik izdanje upotpunila jednostavnom večernjom šminkom ipustila kosu da pada u talasima, a mnogi tvrde da je stilom uspela da nadmaši i najpopularnije žene sveta u Kanu.

 

 

makonda-tracker