blista

Iščupala se iz KANDŽI ZAVISNOSTI, smršala 40 kg i postaje MAMA: Kontroverzna zvezda podelila srećne vesti

0

Popularna kantautorka proteklih godina više puta je obradovala fanove, a sada ima jednu posebnu vest

foto: Instagram
foto: Instagram

Muzičarka Keli Ozborn, ćerka legendarnog rokera Ozija Ozborna, saopštila je da je u drugom stanju.


Znam da sam poslednjih nekoliko meseci bila veoma tiha, pa sam mislila da sa svima vama podelim zašto — poručila je Keli uz selfi za koji je pozirala držeći snimak ultrazvučnog pregleda. — Ja sam van sebe od radosti što mogu da vam kažem da ću postati mama. Ne mogu da vam opišem koliko sam srećna. Ushićena sam!

 


Keli je, inače, pre tri meseca potvrdila da je u vezi sa di-džejing zvezdom Sidom Vilsonom, koji je bio njen prijatelj čak 23 godine, da bi potom započeli ljubavnu vezu. Kako je ona nedavno istakla, shvatilaje da je Sid njena srodna duša i da je zahvaljujući njemu "popravila" svoj život.

 

Keli je zaista imala teške trenutke u životu koji je, maltene, od rođenja provela pred kamerama. Zbog očevih čestih turneja Ozijeve grupe Black Sabbath, Keli je s porodicom većinu detinjstva provela u hotelima, a poroci koji su je okruživali zarobili su i nju.

 


Često je, kao i njen otac, bila pod dejstvom narkotika i alkohola, imala je više propalih muzičkih projekata, a i pored sveg truda — većina je zna kao učesnicu porodičnog rijalitija Osbournes i učešća u programu Fashion police.


Pored svih problema koje je Keli imala, još od detinjstva se borila s viškom kilograma, a pre dve godine se pojavila u javnosti posle duže pauze i pokazala da je izgubila 40 kilograma.

 

1 / 6 Foto: Profimedia, Instagram


Naučila sam kako da vežbam i hranim se pravilno, to je jedna od stvari kojih morate doživotno da se pridržavate umesto da budete na dijetama — izjavila je Keli jednom prilikom za Hafington post.


Keli Ozborn godinama je bila poznata kao punija, a postepeni put ka mršavljenju započela je još 2009. godine, kada je učestvovala u takmičenju "Ples sa zvezdama". Ipak, najviše je izgubila od 2012, kada je postala veganka. Kako je objasnila, veganski način ishrane joj prija i uspela je da se navikne, ali joj i dalje nedostaje sir.

 

 

makonda-tracker