blista

Nakon raskida s poznatim glumcem pronašla PRAVU LJUBAV: Srpska muzička zvezda u drugom stanju

1

Radijski voditelj i jedna od najvećih zvezda našeg di-džejinga postaće roditelji

foto: Instagram
foto: Instagram

Srpski glumac Branislav Trifunović već neko vreme je u vezi s hrvatskom glumicom Tihanom Lazović, ali kada se pominje devojka Branislava Trifunovića, mnogima je prva asocijacija jedna od njegovih najvećih ljubavi Aleksandra Erić Duende.


Jedno od najpoznatihijih imena naše di-džej scene godinama je bila u vezi s glumcem, a nakon raskida oni su ostali u odličnim odnosima.


Ipak, ona se ponovo zaljubila, a njeno srce osvojio je radijski voditelj Đorđe Lovren, s kojim je Aleksandra, prema pisanju magazina Story, započela zajednički život. To nije sve — sudeći po fotografijama na Instagramu, ona je u poodmakloj trudnoći i ove godine će par dobiti prvo dete!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by madre (@aleksandra.duende)


Par s vremena na vreme deli na pomenutoj društvenoj mreži zajedničke trenutke, koji svedoče o njihovoj porodičnoj idili, dok iščekuju rođenje bebe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by madre (@aleksandra.duende)


Aleksandra je, inače, jedna od retkih poznatih žena u Srbiji koje su se osmelile da pričaju o jednoj od najvećih tabu tema svakog društva radi podizanja svesti o važnim pitanjima. Naime, nakon što je Ustavni sud Poljske potpuno zabranio legalan prekid trudnoće, Aleksandra odlučila je da podeli svoje iskustvo sa svima i ukaže na važnost prava da svako donosi sam odluku o tome kada je pravi trenutak za majčinstvo.


U kom trenutku je dosta da drugi ljudi odlučuju o ženskom telu kao da su lutke? Čitamo ovih dana naslove o nekoj "dalekoj" zemlji u kojoj su zabranjeni abortusi. Reagujemo na ovaj ili onaj način i mislimo da nas to ne dotiče. Možda taj zakon trenutno nije na snazi u našoj zemlji (sto ne znači da jednom neće biti), ali šta je sa moralnim zabranama i tabu temama? Ja sam jedna od tih žena koje su prošle tu proceduru u 19. godini svog života. Možda sam jedna od retkih koja to nije krila od roditelja i imala potpunu podršku od njih. Ne mogu da zamislim kako bi bilo da sam kroz to morala da prolazim sama kao što je to slučaj s mnogim ženama i devojkama. Nije baš nesto o čemu pričate s drugaricama uz kafu, je l' da? A možda bi i trebalo. Možda se nikada u životu ne biste zapitale da li ste zbog toga loš čovek, možda nikada zbog te krivice ne biste imale hormonski poremećaj, možda u svemu tome nikada nije trebalo da budete same. I bilo kom živom stvoru koji misli da može nesto da odluči i sudi o tuđem životu predlazem da krene na terapiju i prestane da povređuje druge ljude — napisala je tada ona na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by madre (@aleksandra.duende)

 

 

makonda-tracker