posle godina osude...

Njegova ćerka ju je nazvala SMEĆEM, svet bio ŠOKIRAN zbog njih: Venčali se najzaljubljeniji holivuski PRELJUBNICI!

0

Navodno je sve proteklo u savršenom redu, a mnogi se pitaju jesu li i glumčevi najmiliji aplaudirali zbog prvog poljupca...

foto: Michael Tran/AFP/Profimedia
foto: Michael Tran/AFP/Profimedia

Glumac Juan Megregor (51) i glumica Meri Elizabet Vinsted (37) od pre nekoliko dana su bračni par!


Zvezde serije "Fargo" venčali su se na intimnoj ceremoniji u Los Anđelesu tokom vikenda, potvrđeno je za Page Six. Navodno su slavlju prisustvovali samo najbliži — prijatelji i članovi porodice i sve je proteklo u najboljem redu.


Bilo je divno i radosno — potvrdio je neimenovani izvor. — Oni su tako divan par. Ne vole pažnju javnosti i uživaju u svom životu u kanjonu. Često šetaju i odlaze na plažu.

 

Navodno je par želeo da kruniše svoju ljubav brakom jer već godinama uživaju u skladnoj vezi.


Zaljubljeniji su jedno u drugo više nego ikad, a nakon što su pretprošle godine dobili prvo zajedničko dete njihova veza je još čvršća — istakao je nedavno izvor blizak glumcima.


Ipak, nije poznato jesu li venčanju prisustvovale Juanove ćerke, koje ima iz braka s Francuskinjom Iv Mavrakis i koje nisu krile da nisu oduševljene ovom vezom.

 

Juan Megregor i Iv Mavrakis
Juan Megregor i Iv Mavrakisfoto: Profimedia

U vreme kada su se Juan i Meri upoznali, oboje su bili u brakovima. Ona je tada bila u šestogodišnjem braku s režiserom Rajlijem Sternsom, dok je Jun bio već 22 godine oženjen Francuskinjom Iv Mavrakis, s kojom ima četiri ćerke: Klaru, Ester, Anuk i Džamijen, koju su usvojili iz Mongolije. Megregor i Vinstedova stupili su u strastvenu tajnu vezu, a glumica se od supruga razvela već u aprilu sledeće godine, dok se glumac rastao od Iv i formalno razveo tek 2018.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Nakon mnogo spekulacija, Juan i Meri su fotografisani kako se ljube u oktobru 2017. godine, u jednom restoranu u Londonu.

Posle glasina da je on prevario suprugu, izvori su istakli da su se Iv i Juan rastali nešto ranije, ali je danas jasno da je do kraha braka došlo zbog njegove veze s Meri.


— Oni su odlučili da bez pompe stave tačku na svoj brak, ne žive zajedno od maja — rekao je tada izvor blizak bivšem paru. — Juan je slobodan muškarac.

 

Juan Megregor
foto: Profimedia

Odmah nakon ovih fotografija, Meri i Juan počeli su da šetaju zajedno držeći se za ruke i da se pojavljuju na događajima kao par. Glumac je pokušavao da održi privid normalnog odnosa s bivšom suprugom, pa se tako nakon što je dobio Zlatni globus u svom govoru zahvalio i supruzi i ljubavnici!


Najpre bih voleo da kažem hvala Iv, koja je bila uz mene 22 godine, kao i našoj deci Klasi, Ester, Džamijanu i Anuk. Oduvek sam voleo glumu i imam divne prijatelje iz ovog sveta. Ne bi bilo Emeta bez Dejvida Tjulisa i ostalih, a ne bi bilo Reja bez Meri Elizabet Vajnsted — rekao je Juan, na opšti šok.

 

Juan Megregor, Meri Elizabet Vinsted
foto: Michael Tran/AFP/Profimedia

Juanove ćerke nikad nisu krile da ih je otac povredio stupivši u ovu vezu, a Klara, Juanovo i Ivino najstarije dete, jednom je reagovala na proglašenje Meri Elizabet Vinsted najlepšom glumicom napisavši na Instagramu:


Ona najlepša?! Ona je najobičnije đubre! Hvala lepo, doviđenja!

 

Meri Elizabet Vinsted, Juan Megregor
foto: Profimedia

Par, ipak, i dalje uživa u svojoj ljubavi, a u junu 2020. godine dobili su sina Lorija.

 

 

makonda-tracker