klupko se odmotava

Tek je prošlo par meseci od raskida — a TAJNE su već isplivale: Zejn Malik varao Điđi Hadid s OVOM lepom glumicom?

0

Mada su važili za jedan od skladnijih parova, posebno nakon što im se rodila ćerka, izgleda da je veza Điđi Hadid i Zejna Malika bila sve — samo ne savršena

foto: NIJO,  Backgrid UK/Profimedia
foto: NIJO, Backgrid UK/Profimedia

Svega nekoliko dana nakon što je u javnost isplivao trač da pevač i bivši član grupe One Direction Zejn Malik traži partnerku na sajtovima za upoznavanje plus sajz devojaka, odjeknule su informacije koje nikome ne idu u korist.

 

 

Naime, odjeknula je vest kako je pevač majku svog deteta Điđi Hadid varao sa britanskom glumicom Ebigejl Klark. Navodno, glumica je sve ispričala svojoj prijateljici, a onda su informacije o njihovoj aferi ugledale svetlost dana velikom brzinom.

 

Njih dvoje, navodno, upoznali su se u jednom baru u Los Anđelesu, kada joj je dao kompliment da je sušta suprotnost mršavih devojaka u LA-u. Nakon toga su razmenili brojeve i krenuli da se viđaju, a a sve se završilo kada je ona videla poruku koju mu je poslala Điđi i rekla mu da joj nedostaje.

 

Moja iskustva s njim bila su poput Pedeset nijansi sive. Zvala sam ga Gospodin Grej. Bilo nam je odlično... Rekao je da mu se sviđa moja figura, nosio je crnu jaknu i pio alkohol... — preneo je Dejli Mejl.

 

 

Podsetimo, Điđi i Zejn raskinuli su nakon što je on, navodno, bio nasilan prema njenoj majci Jolandi Hadid. Ipak, odlučili su da zajedno učestvuju u odgajanju ćerkice Kai.

 

Oboje su dobri roditelji, zajedno brinu o detetu ― rekao je izvor blizak nekadašnjem paru i osvrnuo se na glasine da je do raskida došlo zbog Zejnove svađe sa Điđinom majkom Jolandom. ― Jolanda je, naravno, veoma zaštitnički nastrojena prema Điđi. Ona želi samo najbolje za svoju ćerku i unuče.

 

 

makonda-tracker