futuristički

Njen autfit za izlazak nije kao vaš: Kim Kardašijan srebrnom kombinacijom ostavila Majami bez reči

0

U poslednje vreme, rijaliti zvezda i poslovna žena uglavnom nosi drugačije krojeve, ali sada je podsetila na svoj stari modni ukus...

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ako ste fan Kim Kardašijan, dobro vam je poznato da ona već neko vreme gotovo isključivo nosi odeću modne kuće Balenciaga. Mahom bira komade zatvorenog okovratnika, dugačke, komotnije i, iako avangardne, donekle čak konzervativne.


Međutim, proteklog vikenda je, na otvaranju prodavnice kupaćih kostima njenog brenda SKIMS u Majamiju, odlučila da sve podseti da ona nije bez razloga žena o kojoj se najviše piše širom sveta, pa je ponela nešto sasvim neočekivano!

 

Dok su njene slavne zvanice došle obučene u elegantne haljine, Kim je odabrala srebrne helanke visokog struka i top u obliku gornjeg dela bikinija identične nijanse! Rijaliti zvezda uz to je ponela nesvakidašnje PVC salonke brenda Yeezy, njenog uskoro bivšeg supruga Kanjea Vesta, i to špicasti model u, kako se navodi, boji dima.

 

1 / 5 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Kako pišu modni portali, mnge je ovo izdanje podsetilo na stil Kim Kardašijan iz 2018. godine i ranije, kada je često nosila komade od spandeksa i u srebrnim tonovima. Tih dana, ona je popularizovala biciklističke, koje su potom postale ultimativni prolećni i letnji trend, a bilo je gotovo nemoguće uhvatiti je bez neobičnih cipela nastalih u mašti Kanjea Vesta.

 


 

makonda-tracker