šok

Zovu je LOVCEM NA STARCE: Al Paćino uhvaćen sa 53 godine mlađom devojkom, a šokiraće vas s kim je sve bila

1

Legendarni glumac svojim burnim ljubavnim životom iznova pokazuje da su godine za njega samo broj, ali su mnogi ipak iznenađeni kada se Paćino pojavio u društvu mlade producentkinje

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Živa legenda Holivuda Al Paćino (81) viđen je u jednom poznatom restoranu u Venis biču u Kaliforniji u društvu producentkinje Nur Alfalah (28).


Ipak, prema pisanju američkih medija, u pitanju nije bio poslovni sastanak, već ljubavni, jer su Paćino i Alfalahova već neko vreme navodno u vezi.
Oboje su bili odeveni u crnu boju od glave do pete i odlučili se za leženu eleganciju.

Ovo je, inače, prvi put da mediji spajaju Paćina s nekom ženom nakon njegovog rastanka s Mejtal Dohan pre dve godine. Par se tada navodno rastao zbog razlike u godinama koja je iznosila čak četiri decenije, ali izgleda da mu više od pola veka razlike između Nur i njega ne smeta.

Mlada i lepa Nur Alfalah je, inače, u Holivudu poznata po tome što obožava starije muškarce, pa je u medijima u šali nazivaju "lovcem na holivudske starce" i "negovateljicom".

 

Među njenim najpoznatijim bivšim emotivnim partnerima su legende Paćinovog ranga — Mik Džeger (78), s kojim je bila kad je imala 23 godine, a pre tri godine se šuškalo da je u ljubavnoj vezi s Klintom Istvudom (91), što je ona negirala, tvrdeći da su samo bliski prijatelji.

Godine mi nisu bile važne. Srce ne zna šta vidi, ono samo zna šta oseća. To je bila moja prva ozbiljna veza i za mene je to bio srećan period — rekla je Nur jednom prilikom za Hello osvrćući se na svoju ljubav sa Džegerom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor (@nooralfallah)


Ona je u pomenutom intervjuu priznala da je svesna komentara koje je ova veza izzazvala, ali je istakla da nema zbog čega da se kaje jer iz svega nosi predivne uspomene.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noor (@nooralfallah)


Kao i u slučaju njenih ranijih susreta s holivudskim veteranima, i izlazak s Alom Paćinom je privukao mnogo negativnih reakcija. "Baš se nameračila da uhvati sponzora s odeljenja za gerijatriju", "On može da joj bude pradeda", "Odvratni su mi, sve s ovim njegovim prljavim pantalonama", "Tako mlada, tako lepa, tako spremna da se da za novac"... neki su od komentara.
 

 

makonda-tracker