(FOTO)

Pre 18 godina je osvojila naše simpatije: Natali iz "U stvari ljubav" nakon transformacije na meti negativnih komentara

0

U čuvenoj romantičnoj komediji iz 2003. godine, deo njene priče bili su neprijatni komentari na račun viška kilograma, a danas se glumica suočava s kritikama da je — premršava

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Glumica Martin Mekačen (45) osvojila je publiku širom sveta kao trapava sekretarica Natali koja u filmu "U stvari ljubav" privlači pažnju premijera Velike Britanije, kog je odigrao Hju Grant.

 

Jedna od specifičnosti njenog lika je to što se, kao i veliki broj devojaka širom sveta, bez razloga opterećuje svojom težinom i dobija neprijatne komentare od bivšeg dečka i porodice, dok se publika pita otkud im ideja da ona ima višak kilograma.

 

1 / 5 Foto: Youtube/printscreen


Danas, 18 godina kasnije, svet ponovo zagleda i komentariše Martin Makačen, a razlog je sasvim suprotan i jednako neprijatan: tvrde da je previše smršala.


Šarmantna glumica, koja je igrala i u čuvenoj britanskoj seriji "Priče iz predgrađa" otvoreno je pričala variranju težine i dijeti zahvaljujući kojoj je dovela svoju figuru u stanje kojim je zadovoljna. Kako je pričala, ona je držala dijetu Kembridž, koja podrazumeva da se smanji unos kalorija i da se pojača konzumiranje čorbi.

 

 

Priznala je da joj je dugo bilo teško da se reši kilograma stečenih u trudnoći, a danas izgleda vrlo zadovoljno svojim odrazom u ogledalu i povremeno obraduje pratioce na Instagramu ponekom fotografijom.
Kako to obično biva, njen izgled nije svima po volji, pa se Martin suočava s komentarima o tome kako je preterala s mršavljenjem.

 


"Lepa kao i uvek, ali premršava" i "Naglo si smršala previše" neki su komentara njenih pratilaca na pomenutoj društvenoj mreži, ali ima i onih koji su skočili u njenu odbranu.


Očigledno je Martin smrtšala, ali ljudi misle da je u redu da budu nepristojni! Nije objavila fotografije da bi vas pitala šta mislite o tome što je smršala, već promoviše brend. Komentarišite odeću, ali nije okej da se bavite nečijom težinom — istakla je jedna obožavateljka uvek nasmejane glumice.

 


Kembridž dijeta spada u radikalne načine ishrane i podrazumeva gubljenje velikog broja kilograma za kratko vreme. U njenoj osnovi je ekstremno nizak unos kalorija, u rasponu od 440 do 1.500 dnevno, uz povišen unos vitamina, minerala i zdravih masti, kako bi se sprečilo gubljenje hranljivih materija koje često prate ovako stroge dijete. Ona se ne preporučuje osobama mlađim od 16 fodina, a njena suština je izazivanje blage ketoze zbog ishrane na bazi masti i belančevina.

 

 

makonda-tracker