može i ovako

Ovog puta — u sklopu TRUDNIČKOG IZDANJA: Rijana ponovo ponela čuvenu bundicu od 15.000, ali na sasvim novi način

1

Odevnim predmetima koje nose potpis modne kuće Yve Saint Laurent ne treba mnogo reklame i sami po sebi su su instant-trend, a mnogi od njih dobijaju status umetničkih dela. Međutim, postoji način da se i o njima priča više nego inače i da izgledaju još lepše — treba samo da ih ponese Rijana.

foto: iamKevinWong.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: iamKevinWong.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada je u septembru 2016. godine Robin Rijana Fenti u Njujorku krenula u večeru u kratkoj crvenoj bundi koja je krojena tako da izgleda kao džinovsko srce, nije ni slutila da će postati zaštitni znak ovog komada i da će se o njemu pričati godinama.

 

Neobična bundica koja je izdignuta i naglašena u predelu ramena i nadlaktica sužava se oko laktova i formira oblik srca, košta čak 15.000 dolara, a tih dana ju je nosile i manekenke Kendal Džener i Kara Delevinj (mada je posle Rijane to malog koga interesovalo, da budemo iskreni).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🚀 (@cosmic.aesthetics_)


Barbadoska lepotica ju je tad nosila s vrlo kratkim šortsom i kačketom, uz raskošno obojene crvene usne i efektan nakit, a sada se ponovo pojavila u ovom komadu — na sasvim novi način!

 


Rijana, koja trenutno čeka svoje prvo dete, uslikana je opet u ovoj neobičnoj bundi, ponovo kada je krenula večeru. Pevačica ju je sada kombinovala s košarkaškim dresom kluba Čikago Buls i braon vrećastim pantalonama s aplikacijama, a svemu je dodala bele sandale s tankim štiklama.

 

Rijana
foto: iamKevinWong.com / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon dugog nošenja bantu punđica, R'n'B zvezda sada podigla i uplela u kikice samo gornji deo kose, a izgledala je vrlo lepo zahvaljujući mejkapu kojim dominiraju bronzani tonovi.

 

 

makonda-tracker