udobno i elegantno

Ovog puta — SVEDENO i tako, tako šik! Rijanin trudnički kombinezon od 5.000 DOLARA ostavio modni svet bez reči

0


Nakon niza ekscentričnih odevnih varijanti, barbadoska pevačica pojavila se u jednobojnom kombinezonu koji ističe njenu trudničku figuru, a u pitanju je još jedan, iako sveden, veoma neobičan odevni predmet

foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Otkad je Rijana saopštila da je u drugom stanju, paparaci su joj, čini se, za petama još više nego ranije!


Barbadoska pevačica i nacionalna heroina čeka prvo dete s reperom ASAP Rokijem i uživa u drugom stanju, a nakon što je dugo skrivala trudnički stomačić, sada je on toliko često izložen pogledima da mnogi smatraju i da je preterala. Rijana, neopterećena tuđim mišljenjem kao i inače, ne obraća pažnju na komentare i nosi sve što poželi, s ogromnim samopouzdanjem , a takav je i novi neobični komad koji je odabrala.

 

Za razliku od odeće koju obično nosi, kombinezon u kom se sada fotografisala je veoma sveden: nema ni dezen, ni aplikacije, ni smele izreze. Reč je o modelu pripijenom uz telo koji je nastao u kolaboraciji Amine Muadi, jedne od Rijaninih omiljenih dizajnerki, i brenda Wolford, čija cena iznosi čak 4.990 dolara!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K🌹 (@ri_ri_navy)

 

U pitanju je kombinezon s vrlo tankim bretelama, koji je pripijen uz telo, a završava se ugrađenim cipelama, čineći donji deo tzv. pantalocipelama, trendom za kojim su prestižni brendovi poput kuće Balenciaga ludi već nekoliko sezona.

 


Rijana je uz to ponela štepanu braon jaknu, predimenzionirani model koji joj je omogućio udobnost i toplotu na nešto nižim večernjim temperaturama, a kosu je podigla u visoku punđu.
 

 

makonda-tracker