stil zvezda a-liste

Tako seksepilna, tako NEOBIČNA: Nova OMILJENA haljina Hajdi Klum još letos je opčinila i Hejli Biber i Sijaru

0

Jedan model haljine toliko se dopao Hajdi Klum da je odmah na Instagramu podelila koliko je opčinjena njime, ali nije bila prva koja je to uradila!

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedna od najpoznatijih supermodela već dve decenije, Hajdi Klum, obožava da nam s vremena na vreme zagolica maštu svojim interesantnim modnim odabirima, a to u poslednje vreme neretko čini na crvenom tepihu, pod ruku sa svojom ćerkom Leni Klum.

 

Ovog puta, na Instagramu je predstavila svoju novu omiljenu haljinu, koja, izgleda, nije samo njena omiljena haljina — već i drugih zvezda sa A-liste. U pitanju je model koji, definitivno, mora da se dopadne ljubiteljkama provokativnog i neobičnog kroja.

 

Ovo je moja nova omiljena haljina — rekla je Hajdi, uz fotografiju i snimak na kojima pozira u haljini Dundas, vrednoj 1550 dolara.

 

 

Ova haljina je po mnogo čemu specifična: uz nju je nemoguće nositi donji veš, za početak. Dok napred deluje skroz "obično", te je zatvorena, sa dugačkim rukavima, pozadinski deo haljine sav je u trakicama koje se prepliću, otkrivajući potpuno golu nogu. S druge strane nema proreza, a dužine je do poda.

 

Hajli je pokazala da se u ovakvoj haljini, koja mnogo toga otkriva, oseća superseksepilno, a ona je samo poslednja u nizu slavnih dama koje obožavaju ovu Dundas haljinu. 

 

Dok je Hajdina haljina žute boje, identičnu haljinu — samo crnu — prošlog jula, u izlasku, ponela je Hejli Biber. Njena mini-verzija ove haljine nešto je jeftinija, te je koštala 990 dolara.

 

 

Istog meseca, pevačica Sijara proslavila je petogodišnjicu braka sa Raselom Vilsonom u istoj haljini, a njena je čitava u animal printu (iste cene kao Hajdina — 1550 dolara).

 

 

 

Ko je sledeća poznata zvezda u ovoj superseksepilnoj Dundas haljini?

 

 

 

makonda-tracker