stigla beba!

Tik nakon porođaja — LUJ VITON: Porodila se Kardi Bi, a njihova PRVA FOTOGRAFIJA je VEST DANA u svetu poznatih

1

Jedna od najturbulentnijih veza u svetu slavnih dobila je drugu krunu, a Kardi Bi i Ofset postali su roditelji po drugi put!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Reperka Belkalis Almanzar, mnogo poznatija kao Kardi Bi porodila se i na svet donela svoje drugo dete! Ona sa suprugom Ofsetom već ima ćerkicu Kalčr, a kruna njihove ljubavi i više nego turbulentne veze stigla je 4. septembra.

 

Kardi je rodila dečaka i objavila fotografiju sa Ofsetom i bebom na svom Instagramu. Njih dvoje, čak i u bolničkom krevetu, vole da su okruženi luksuzom, pa su pokriveni Luj Viton ćebetom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

 

"Već ga i porodica i prijatelji toliko vole. Jedva čekamo da ga upoznamo sa braćom i sestrama", rekao je par u izjavi za Pipl.

 

Inače, Ofset pored ćerke Kalčr, koju je dobio sa Kardi, iz prethodnih veza ima troje dece: Džordana, Kodija i Kaleu.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Kardi je u julu potvrdila da čeka drugo dete tako što je objavila svoju golišavu fotografiju na kojoj je prekrivena belom bojom i držeći trudnički stomak. Istog dana se pojavila u Dolče & Gabana kombinezonu na dodeli BET nagrada, pridruživši se Ofsetu i njegovoj grupi Migos tokom performansa

 

Mediji su više puta pisali o Ofsetovoj preljubi, a javna je tajna da je reper prevario Kardi ubrzo nakon što je rodila Kalčr. Tada su se rastali, ali ne zadugo. Mada su se čule glasine kako Ofset čeka bebu s drugom ženom, Kardi je to demantovala i istakla da je on nije ni prevario.

 

 

makonda-tracker