SIN JOJ JE PODRŠKA

"NE MOGU DA SPAVAM I STALNO PLAČEM": Poznata glumica bori se sa teškom bolešću, a evo kako provodi PRAZNIKE! (FOTO)

0

Trenutno se nalazi u rizičkoj grupi zbog pandemije virusa korona.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Selma Bler  je pre dve godine otkrila da boluje od multipla skleroze, a sada je u rizičnoj grupi ljudi zbog korona virusa.

 

Ona je istakla da se distancirala od svih tokom pandemije, a sada je otkrila da joj je to teško palo tokom praznika.

 

Selma se oglasila na svom Instagramu gde je saopštila da je Božić provela sama sa devetogodišnjim sinom Arturom i da nije videla porodicu i prijatelje.

 

"Tihi Božić. Nismo videli svoje prijatelje ni porodicu, osim naše malene grupe. Imam problema s budnošću i plačem. Znam da praznici nekima mogu biti teški. Prvo kada pomislim na nedavno preminulu majku, zatim na Covid 19. Nikada više nego sada nisam priželjkivala više nade za ovaj svet, za zdravstvene radnike, učitelje, vlasnike restorana. Ponizno zahvaljujem što sam ovde - napisala je glumica. "

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selma Blair (@selmablair)

 

 

Njena majka Moli Kuk je preminula u maju ove godine, što je Selmi izrazito teško palo.

 

U emisiji kod pevačice Majli Sajrus, Selma je rekla da će pokušati da ohrabri druge za vreme zdravstvene krize i pandemije korona virusa.

 

"Budite otvoreni, ali uistinu iskoristite ovu priliku da budete najbolji što možete i pomognete sebi i drugima. Čak i na način na koji pokazujemo svoju milost da budemo tu za svoje voljene, održavajući se snažnima i ujedno ranjivim - to je za mene jedan oblik snage" - rekla je Selma u emisiji.

 

 

 

 

 

makonda-tracker