istraga JE ZAVRŠENA

SRPKINJE SU GA OBOŽAVALE: Zgodni turski glumac bi mogao da završi iza rešetaka, a razlog će vas ŠOKIRATI

1

Kako javljaju turski mediji, glumcu preti zatvorska kazna između pola godine i godinu i po dana

foto: Instagram
foto: Instagram

Turski glumac Ozdžan Deniz (48), koji je srpskoj publici poznat po ulogama u serijama "Istanbulska nevesta" i "Sudbina", mogao bi da završi u zatvoru zbog nasilja nad bivšom suprugom Fejzom Aktan, koja je 20 godina mlađa od njega, piše Kurir.

 

Naime, kako pišu turski mediji, istraga o slučaju je završena i tužilaštvo je podnelo tužbu protiv Ozdžana u kojoj zahteva zatvorsku kaznu u rasponu od šest meseci do maksimalnih godinu i po.

 


Fejza je ispričala da ju je glumac nekoliko puta pretukao, a prvi put se to dogodilo pre tri godine u njihovoj kući u četvrti Sarıjer.

 

Otkrila je da se treći nasilni incident dogodio dok su bili u Nemačkoj, a na sudu je, kako pišu turski mediji, svedočila dadilja sina od bivših supružnika, njihovi zajednički prijatelji i Fejzina sestra.


Ozdžan je rekao kako su optužbe njegove bivše supruge neistinite.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz)

 

Manekenka je kao dokaze priložila nalaze iz bolnice iz juna 2019. godine, na kojima piše da je bila lakše povređena.


Glumac je krajem januara objavio fotografiju sa sinom na Instagramu, a najčešće deli snimke i fotografije sa snimanja svojih novih projekata. On je zabranio je opciju komentarisanja na svom profilu na Instagramu ispod svake objave zbog cele situacije u kojoj se našao.

 

Inače, Deniz i Aktanova su se razveli nakon 15 meseci braka, a imaju sina kojeg su dobili 2018. Bivši bračni par deli starateljstvo.

 


 

makonda-tracker