evo i ko je bebin tata!

Puni 41 godinu i ima NAJLEPŠE vesti: Adrijana Lima na tako simpatičan način otkrila da je po treći put — TRUDNA!

11

Nekada smo voleli da je nazivamo "srpskom snajkom", ali ona to odavno nije! Prelepa Adrijana Lima ima divne vesti, pa je sa svetom podelila da će po treći put postati mama!

foto: EPA-EFE, CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE, CAROLINE BREHMAN

Viktorijin anđeo i supermodel Adrijana Lima ponovo je trudna! Nekadašnja "srpska snajka" i bivša supruga Marka Jarića, s kojim ima ćerke Valentinu i Sijenu, čeka treće dete, ujedno i prvo sa sadašnjim partnerom Andreom Lemerom, filmskim producentom. Adrijana, inače, ovog juna puni 41 godinu!

 

 

Adrijana Lima je podelila najlepše vesti na svom TikToku, i to putem veoma simpatičnog video-snimka. Najpre je ona u šaljivom tonu pokazala koliko Andre obožava da je plaši, što možemo i da vidimo u bezbroj simpatičnih scena. Kulminacija je usledila kad je odlučila da mu "vrati milo za drago", pa je ona njega "uplašila" pozitivnim testom na trudnoću.

Andre se tek probudio i čini se veeeoma iznenađeno (ali i presrećno) zbog vesti da će postati otac!

 

1 / 4 Foto: Printscreen TikTok

 

Andre Lemer po profesiji je filmski producent koji živi u Santa Monici u Kaliforniji. Prema njegovom LinkedIn profilu, Lemers radi kao kreativni izvršni direktor i producent za produkciju "Holliwood Gang" od 2016. godine, a četiri godine kasnije postao je i partner kompanije. Uz to, on je i generalni direktor "MiLu entertainment-a" poslednjih sedam godina.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Par se prvi put u javnosti pojavio u septembru 2021. godine, na otvaranju 78. venecijanske Mostre. Lima do tada nije otkrivala identitet svog partnera, mada su prvi put viđeni zajedno u maju iste godine, ali zaljubljene poglede i poljupce tada na crvenom tepihu nisu hteli ni mogli da sakriju... A sada je na redu sasvim nov životni period za njih!

 

 

makonda-tracker