vredi probati, zar ne?

Ako ovo ne uspe — ništa neće! 3 proverena načina da vam se vrati bivša ljubav

0

Ukoliko nakon raskida ne uspevate da prebolite bivšeg partnera ili partnerku, primenite neku od ovih taktika i vrlo brzo ćete ponovo uživati u ljubavi.

foto: solominviktor/Shutterstock
foto: solominviktor/Shutterstock

Ako smatrate da je bivša ljubav vredna borbe i da je vaš život lepši ukoliko je ona deo njega, primenite nešto od sledećeg.

 

  • Radite na sebi

 

Malo je onih koji na to pomisle posle raskida, ali je moguće da je problem u vama!

 

Zato su trenuci kada ste ponovo slobodni idealni da izgradite najbolju moguću verziju sebe ― tada imate i dovoljno energije i dovoljno vremena!

 

Čitajte knige u kojima ste dugo planirali da uživate, upišite kurs nekog jezika ili veštine, napravite neku značajnu promenu u stilu... Tako ćete se okrenuti sebi i biti najbolja moguća verzija osobe koju je upoznao i zavoleo.

 

 

  • Dajte mu malo vremena

 

Da, ovo zvuči kao najbeskorisniji mogući savet, a gotovo svako se plaši da će to dovesti do toga da je bivši partner potpuno zaboravi i zaljubi se u drugu osobu.


Ipak, ukoliko ima nade za vas kao par i ako je drugoj strani dovoljno stalo, sigurno ćete mu/joj nedostajati i shvatiće da je život srećniji s vama i sigurno će se javiti i ponuditi vam još jednu priliku.

 

horoskop, par, sneg, zaljubljen par, zaljubljenost, srce, ljubav, sreća, priroda
foto: Shutterstock
  • Vreme je za inicijativu

 

Sasvim suprotno od ovog drugog saveta ― uzmite stvar u svoje ruke!

 

Ako poznajete dobro bivšeg/u i znate da će se u slučaju da mu/joj date vremena povući iako mu je stalo, pokušajte s (naravno, ne previše nametljivim) postovima na društvenim mrežama: misterioznim statusom, svojom fotografijom u najlepšem mogućem izdanju...


Sve su to, iako deluju pomalo detinjasto, trikovi koji su uspeli mnogim ženama. Ako niste za igranje igrica i želite otvoren razgovor, koliko god vremena da je prošlo, slobodno pozovite telefonom i otkrijte svoje namere. Nekad je najzrelije i najpametnije biti direktan i otvoren.

 

 

makonda-tracker