ljubav i dalje jaka

Na crvenom tepihu uz poruku — NE RAZVODIMO SE: Prijanka Čopra i Nik Džonas blistali zagrljeni na dodeli modnih nagrada

0

Nakon što se svetom pronela vest da se jedan od najlepših parova sveta razvodi, Prijanka Čopra i Nik Džonas rešili su da to demantuju — zajedno

foto:  SplashNews/Profimedia
foto: SplashNews/Profimedia

Na tradicionalnoj dodeli Modnih nagrada koje deli Britanski modni savet videli smo pregršt poznatih lica, a sve dame na crvenom tepihu bile su fenomenalno odevene — u skladu s prilikom.

 

Modni odabir Demi Mur definitivno je bio u centru pažnje večeri, ali prisutan je bio i par čiji odnos je već danima goruća tema svetskih medija.

 

 

Prijanka Čopra i Nik Džonas po prvi put su se pojavili ove sezone zajedno na crvenom tepihu! Njih dvoje pozirali su na dodeli Britanskih modnih nagrada u Londonu; dok je Prijanka birala statement look, poneviši kombinezon jarkog floralnog dezena i sa svojevrsnim šlepom, s potpisom Ričarda Kvina, Džonas je nosio crno odelo sa crvenim detaljima i neobičnim cipelama u istoj boji.

 

Prijanka Čopra, Nik Džonas
foto: SplashNews/Profimedia

 

Ovo je njihovo ujedno i prvo pojavljivanje nakon što se svetom pronela vest da se razvode! Naime, Čopra je nedavno "sklonila" prezime Džonas sa Instagrama, a mediji su dodali ulje na vatru natpisima da je njihov brak na prekretnici.

 

Prijanka Čopra, svojevremeno i zvanično najlepša žena sveta demantovala je navode o razvodu postavivši strastven komentar na Nikovoj Instagram objavi prošle nedelje.

 

I Prijanka i Nik pokazali su da su posvećeni i dalje jedno drugom u identičnim objavama povodom Dana zahvalnosti, uz fotografiju dok se maze, napisavši da su zahvalni — jedno na drugom.

 

makonda-tracker