šuška se

Njen NEOČEKIVAN POTEZ je razbuktao tračeve: Razvodi se jedan od najlepših parova planete?

0

Nekadašnja zvanično najlepša žena na svetu u braku je s atraktivnim glumcem i muzičkom zvezdom već tri godine, a sada se šuška da su se pojavile prve nevolje u raju...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica i nekadašnja Mis sveta Prijanka Čopra (39) i muzičar i glumac Nik Džonas (29) u braku su od 2018. godine i od tada važe za jedan od najskladnijih parova u svetu slavnih. Oni iznova dokazuju da razlika u godinama nije važna kada je ljubav jaka, kao i da su najsrećniji kada su zajedno, a sada se pojavila prva naznaka da nešto (možda) ipak nije savršeno kako deluje.


Naime, Prijanka je na svom profilu na Instagramu sklonila prezime Džonas, koje je tu stajalo otkad je rekla "da" Niku. To je podstaklo glasine da je par pred razvodom, tim pre što ona nije dala nikakvo objašnjenje ovog poteza.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)


Ubrzo nakon što su se pojavile ove glasine, ona je pored Nikovog snimka vežbanja na Instagramu ostavila komentar "Prokletstvo! Upravo sam umrla u tvom naručju...", a mnogi spekulišu da li je ovim želela da demantuje tvrdnje da se Džonas i ona razvode.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas)

 

Prijanka i Nik počeli su da se viđaju u maju 2018. godine, a Džonas ju je zaprosio već u julu, dan nakon njenog rođendana, koji su proslavili na Kritu.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Par se, u skladu s pandžabi tradicijom, zvanično verio u Mumbaju u avgustu, a u decembru su se venčali u Džodpuru, na ceremoniji koja je predstavljala kombinaciju hrišćanskih i hindu običaja. Glumica je odmah potom zvanično dodala suprugovo prezime svom.

 

 

makonda-tracker