neočekivano

ZAHTEVALI SU DA POVEĆA GRUDI I ULEPŠA LICE: Prijanka Čopra otkriva šta je trebalo da učini kako bi bila Holivudska diva

1

Glumica je bila iznenađena, nakon što je napustila sastanak.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Šarmantna glumica Prijanka Čopra na iznenađnje mnogobrojne publike otkrila je sa čime se susrela na početku karijere, kada ju je reditelj zaprepastio komentarima o njenom fizičkom izgledu.

 

"Nakon nekoliko minuta razgovora, reditelj mi je naredio da ustanem i malo se zavrtim za njega. I jesam, napravila sam to. Zurio je u mene dugo i snažno, procenjujući me, a onda mi je predložio da povećam grudi, popravim lice i dodam malo volumena u stražnjicu. Rekao je da poznaje sjajnog lekara u Los Anđelesu kod koga bi me poslao." - istakla je glumica i dodala: 

 

"Napustila sam njegovu kancelariju zgrožena. Da li je bio u pravu? Zar stvarno neću moći da budem uspešna ako ne korigujem vlastito telo? Dugo sam se pitala da li sam uopšte podobna za ovaj posao, za glumu, sumnjala sam u sebe jer izgledam drugačije,a u sopstvenim očima odednom sam postala tako malena, beznačajna." - napisala je glumica.

 

Prijanka Čopra
foto: Profimedia

U jednom intervjuu, nedavno je izjavila kako su joj s vremenom brojne kritike postale potpuno uobičajene.

 

"Nikada nisam imala hrabrosti da se zauzmem za sebe. Govorili su mi: - Ne budi dosadna, nova si u industriji, ne želiš da imaš reputaciju devojke koja uzrokuje probleme, ne želiš da budeš na glasu kao jedna od onih s kojima nije lako sarađivati. I ja sam "pala" na to, iako se smatram naprednom i pametnom. S vremenom sam naučila da se postavim drugačije, ali tada sam bila preplašena."

 

 

makonda-tracker