i pohvale, i pokude

Cipele — idealne, haljina — promašaj: Prijanka Čopra podelila mišljenja modnih kritičara na premijeri novog "Matriksa"

1

Jedna od najlepših žena sveta redovan je gost na crvenim tepisima Amerike, ali njen stil nije svakome po ukusu

foto: Profimedia/ENT /SplashNews.com/Splash
foto: Profimedia/ENT /SplashNews.com/Splash

U San Francisku održana je premijera novog filma iz sveta Matriksa — "Matriks: Uskrsnuća". Kao mesto premijere odabran je baš ovaj grad, jer je u njemu snimljen veći deo scena, ali i zbog toga što je režiserka Lana Vačovski lično povezana s gradom, kako je otkrila za Holivud riporter.

 

Nakon premijere, novi "Matriks" stiže i u ostatak sveta, a na crvenom tepihu San Franciska pojavila su se brojna slavna imena. Kako to obično biva kada su važne premijere u pitanju, sve oči bile su uperene u modna izdanja poznatih diva, a među njima se našla i lepa Prijanka Čopra, tik nakon priča o razvodu od Nika Džonasa.

 

Prijanka Čopra stigla je na premijeru "Usksnuća" u dugoj haljini sa šljokicama koju potpisuje Halpern. Kreacija bez bretela sezala je do poda, a pažnju privlači i provokativan prorez do bedara. Srebrni sjaj uklopljen je sa aplikacijom bakarne boje koja je ovaj model učinila još neobičnijim. Ipak, kada je ova haljina u pitanju, mišljenja su podeljena. Dok jedni tvrde da je ovakav detalj apsolutni višak, drugi smatraju da je perfektno "začinio" kreaciju.

 

 

S druge strane, nisu izostali ni komentari da Prijankinoj figuri ne laska ovakav mode. S druge strane, što se cipela tiče — usledio je pogodak.

 

Prijanka je boju cipela uklopila s bojom haljine, a odabrala je vanvremenski model s potpisom Kristijana Lobutina.

 

Kako vam se čini?

 

1 / 2 Foto: Profimedia/ENT /SplashNews.com/Splash

 

 

makonda-tracker