kakav prizor

DOK SE EVROPLJANI ČUDE ITALIJANU S EVROVIZIJE... Dečko Megan Foks na crvenom tepihu ponosno pokazao — NADOGRAĐENE NOKTE

2

Jedna od najlepših svetskih glumica očito spada u devojke koje "padaju" na glam rok izgled...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Megan Foks je više od godinu dana u srećnoj vezi s reperom Mašin Ganom Kelijem, a čini se da je par sve zaljubljeniji i sve ekcentričniji!


Muzičar koji je poznat po tome što se izdvaja upečatljivim izgledom sada je, međutim, nadmašio čak i sebe, pa se na crvenom tepihu pred dodelu nagrada iHeart Radio s lepom Megan pojavio s nadograđenim noktima. Dok Evropa proteklih dana bruji o Damijanu Davidu, frontmenu benda Maneskin i pobedniku Evrovizije, koji lakira nokte u crno, američki reper otišao je nekoliko koraka dalje.


Mašin Gan Keli od početka karijere dosta pažnje posvećuje manikiru, pa ga viđamo i nalakiranih i pažljivo oslikanih noktiju, a sada je rešio da nadogradi nokte dugačke oko 10 centimetara, u špic-obliku.

 

 

 

Svaki je bio u drugoj boji i pažljivo ukrašen, a američki mediji javljaju da su Mašin Gan i Megan Foks posetili istu manikirku. U pitanju je, među poznatim ličnostima omiljena, Britni Bojs, koja je za Megan spremila pink nijanse i manikir inspirisan Barbikom, u skladu s njenim roze autfitom.

 

 


 

makonda-tracker