novi skandal u svetu slavnih

Šuška se i o NASILJU nad njenom majkom: Điđi Hadid i Zejn Malik raskinuli posle ćerkinog prvog rođendana

0

Par koji je zajedno od 2015. godine i koji je prošle godine dobio ćerku Kai stavio je tačku na svoju ljubav, a Jolanda Hadid, manekenkina majka, optužuje pevača da je fizički nasrnuo na nju, što on "odlučno demantuje".

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Više izvora je za People potvrdilo da su manekenka Điđi Hadid (26) i pevač Zejn Malik (28) raskinuli godinu dana nakon rođenja njihove ćerke Kai.


Oni sada nisu zajedno. Ali oboje su dobri roditelji, zajedno brinu o detetu ― rekao je izvor blizak nekadašnjem paru i osvrnuo se na glasine da je do raskida došlo zbog Zejnove svađe sa Điđinom majkom Jolandom. ― Jolanda je, naravno, veoma zaštitnički nastrojena prema Điđi. Ona želi samo najbolje za svoju ćerku i unuče.


Kako je prethodno javio TMZ, rasprava između Zejna Malika i Jolande Hadid bila je toliko žučna da je on navodno udario svoju taštu i da je ona razmatrala da ga prijavi policiji. Pevač je demantovao da je fizički nasrnuo na Hadidovu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOLANDA (@yolanda.hadid)


Kao što znate, ja sam osoba koja drži do privatnosti i voleo bih da napravim bezbedan i privatni prostor za odrastanje moje ćerke. Mesto gde se privatne stvari ne bacaju na javnu scenu da ih svi čačkaju ― napisao je pevač na Tviteru i poručio da zato ne želim da se bavim tvrdnjama o svađi koju sam imao s "jednim članom porodice njegove partnerke koji je došao u njihovu kuću dok njegova partnerka nije bila tu pre nekoliko nedelja".

 

1 / 7 Foto: Profimedia


On je istakao da je, uprkos njegovim namerama, ta informacija došla do medija.


Odlučno demantujem da sam udario Jolandu Hadid ― dodao je pevač.

I sama Điđi Hadid se oglasila, ali je u njeno ime govorio njen predstavnik za štampu.


Điđi je fokusirana samo na ono što je najbolje za Kai. Ona traži privatnost u ovom trenutku ― istakao je njen PR.
 

Điđi i Zejn su prvi put dovedeni u vezu u medijima u novembru 2015. godine, otkada su imali nekoliko kraćih raskida. U septembru 2020. godine dobili su ćerku Kai.

 

 

makonda-tracker