dopadaju li se vama?

I Điđi Hadid je ODUŠEVLJENA: Manekenke poludele za neobičnim JESENJIM PAPUČAMA koje ne bi svako hteo i umeo da nosi

0

Došla je jesen i sezona čizama, ali trendeseterke ne odustaju tako lako od papuča. Modne kuće za to imaju sluha, pa su omiljene ženske čizme (koje muškarci očima ne mogu da vide) inspirisale sasvim novi model papuča, a zaljubljenice u modu kažu ― može!

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Godine prolaze, a Ugg čizme ne odlaze u zaborav. Svake jesenje sezone devojke brižljivo vade svoje najdraže i superudobne čizmice, koje se proizvode u sve više oblika, boja, dezena i varijanti. Sada su dobile i privremenu zamenu u vidu papuča, koje, kao i same Ugg čizme, više podsećaju na nešto što bi se pre nosilo po kući nego na ulici, a najuticajnije žene u svetu mode su očarane njima. A kako i ne bi kada pružaju i efektan izgled i nenadmašnu udobnost pri svakom koraku!


Najnovije fotografije neke slavne ličnosti u ovom modelu papuča prikazuju nam jednu šetnju mlade mame Điđi Hadid, koja je svoju mezimicu Kai pre nekoliko dana šetala njujorškim ulicama uživajući baš u ovoj neobičnoj obući.

 

Ona je papuče nazvane Tazz Mule ponela u kombinaciji sa svetlim džinsom i bež duksom cvetnog dezena. U skladu s odećom, ona je ponela model boje svetlog kestena čija cena iznosi čak 120 dolara, a reč je o papučama s platformama i crvenkastim porubom.

 

1 / 4 Foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia


Tzv. kućna moda, koja je osvojila svet na početku pandemije virusa korona, očigledno ne odlazi u istoriju, pa je tako na ulicama sve više obuće koja podseća na stil koji se pre očekuje da vidite u dnevnom boravku. Još jedan sličan model o kom se ovih dana priča jesu frotirske papuče modne kuće Bottega Veneta vrlo drečave nijanse zelene boje koje koštaju skoro 400 dolara i koje su u proteklom periodu bile među najpretraživanijim komadima na modnoj platformi Lyst.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luxylux_11 (@luxyluxy_11)

 

 

Sve je više brendova koji nude slične modele, a trendseterke kao da su jedva dočekale da na prvom mestu bude udobnost.

 

 

 

 

makonda-tracker