tužne vesti

Njegov glas odlično znate: Čuveni američki komičar pronađen bez znakova života, uzrok smrti još NEPOZNAT

0


Glumac i komičar Bog Saget preminuo je, javili su američki mediji, a njegovo telo pronađeno je u jednoj hotelskoj sobi nakon stendap nastupa

foto: MediaPunch / BACKGRIDUSA / Profimedia
foto: MediaPunch / BACKGRIDUSA / Profimedia

Čuveni Bob Saget (65) pronađen jebez znakova života u hotelu "Ric-Karlton" nakon stendap nastupa u Orlandu. Glumac i komičar nekoliko sati ranije napisao je na društvenoj mreži Tviter da je presrećan zbog toga kako je njegov nastup protekao, a nekoliko sati kasnije u njegov hotel stigli su hitna pomoć i vatrogasci, nakon čega je konstatovana smrt.


Iz kancelarije lokalnog šerifa saopšteno je da nisu pronađeni tragovi nasilne smrti ili upotrebe narkotika, a uzrok smrti biće utvrđen obdukcijom, javlja CNN.

 

Bob Saget
foto: Mike Coppola / Getty images / Profimedia

Bob Saget stekao je svetsku slavu ulogom u sitkomu "Puna kuća" osamdesetih godina prošlog veka i svojom ulogom samohranog oca Denija koji odgaja tri ćerke.

 

Zabeležio je desetine uloga, mahom u komedijama, a godinama je uspešno nastupao širom Amerike i važio za jednog od omiljenih stendap komičara. Široj javnosti najpoznatiji je po tome što je bio narator u seriji "Kako sam upoznao vašu majku", gde je bio glas glavnog junaka Teda dok priča svojoj deci priču o sudbonosnom susretu sa suprugom.

 


 

makonda-tracker