optužuje

"Nek Bog oprosti ovoj državi, JA SIGURNO NEĆU!" Pevačica najavila ISTINU o smrti njenog maloletnog sina

1

Irska muzička zvezda ovih dana proživljava najveću nonćnu moru svakog roditelja. Nakon što je njen sedamnaestogodišnji sin Šejn nestao u Dablinu, on je pronađen bez znakova života, a ona se sada oglasila najavivši da će posle perioda žalosti progovoriti o svemu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kontroverzna irska pevačica i kantautorka Šinejd O'Konor (55) saopštila je juče da je njen sin Nevim Nesta Ali Šejn O'Konor (17) preminuo. Kako javljaju strani mediji, tinejdžer je sebi oduzeo život.


Moj predivni sin, svetlost mog života, odlučio je da završi svoju borbu na zemlji, a sada je s Bogom. Neka počiva u miru. Ljubavi moja, toliko te volim — napisala je Šinejd na Tviteru, potvrdivši tako vesti o njegovoj smrti.


Pevačica je, pored niza tvitova kojim je pričala o svojoj tuzi, okrivila Irsku za tragediju. Ona najavila da će, nakon što ožali Šejnov prerani odlazak, progovoriti o svemu što je prethodilo njegovoj smrti.

 

Identifikovala sam posmrtne ostatke svog sina. Neka Bog oprosti Irskoj, jer ja sigurno neću — poručila je. — Sačekaću dok ožalim sina, a kada budem spremna reći ću svima kako je tačno država Irska u svom neznanju, zlobi i lažima uz bolnicu "Tusla" omogućila mom sinu da umre.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PTYdeRumba (@ptyderumba_com)


Pevačica je, inače, u petak prijavila Šejnov nestanak u južnom Dablinu, a on je potom pronađen mrtav. Dečak je pre nestanka boravio u bolnici, gde je bio smešten zbog pokušaja samoubistva, a Šinejd je o svemu pisala na pomenutoj društvenoj mreži. Ona je za to što niko nije uspevao da uđe u trag Šejnu krivila bolničko osoblje i najavljivala tužbe ako mu se nešto dogodi.


Kako 17-godišnja istraumirana mlada osoba koja je na čuvanju u bolnici zbog pokušaja samoubistva može da nestane iz iste te bolnice? Naravno, bolnica odbija da preuzme odgovornost. Ako se išta desi mom sinu, sledi tužba. Želim da znam zašto je Lin Vard, koja je trebalo da nadgleda mog sina 24 časa dnevno, uspela da ga izgubi iz vida kad je pre sedam dana imao dva ozbiljna pokušaja samoubistva — napisala je muzička zvezda.

 

Šinejd O Konor
foto: Profimedia

Tinejdžer je potom pronađen bez znakova života.


Pre nego što je nađeno njegovo telo, Šinejd mu se direktno obratila putem Tvitera.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Sherriff (@mrshef1981)


Šejne, tvoj život je dragocen, Bog nije isklesao tvoj predivni osmeh bez razloga. Moj svet će se srušiti bez tebe. Ti si moje srce, molim te, nemoj da prestaneš da kucaš. Nemoj da naudiš sebi. Javi se policiji i otići ćemo zajedno u bolnicu — napisala je.


Ovo je poruka za mog sina, Šejna. Šejne, ovo više nije smešno. Plašiš me. Molim te, uradi pravu stvar i javi se policiji. Ako je neko sa Šejnom, molim vas da kontaktirate s policijom zbog njegove bezbednosti — poručila je Šinejd između ostalog.

 

 

makonda-tracker