posle toliko godina

Holivud na nogama: Bred Pit traži pomirenje sa Anđelinom Džoli

0

Mada je nekadašnji najlepši par Holivuda na ratnoj nozi već dugo, izgleda da sada od Anđeline Džoli zavisi hoće li okončati dugogodišnji sukob sa Bredom Pitom

foto: JENS KALAENE/AFP/Profimedia
foto: JENS KALAENE/AFP/Profimedia

Uprkos tome što godinama nisu u dobrim odnosima, strani mediji prenose da je Bred Pit odlučan u tome da se pomiri sa svojom bivšom suprugom Anđelinom Džoli.

 

Kako piše Us Weekly, Bred Pit bi voleo da sa Anđelinom ponovo razvije dobar odnos zbog dece.

 

Bred se nada da će njih dvoje moći da oproste jedno drugom, barem zbog dece. Mrzi što su u lošim odnosima — ispričao je izvor.

 

 

Ovaj magazin je već pisao o tome kako je sudska odluka da nekadašnji par deli starateljstvo nad decom, što je Anđelini teško palo. Podsetimo, njih dvoje su se rastali 2016. godine, a imaju šestoro dece: Medoksa (20), Paksa (18), Zaharu (16), Šajlo (15) i blizance Noksa i Vivijen (13).

 

Anđelina nikad neće oprostiti Bredu. Misli da je ovo daleko od konačne odluke i navija za to da pravda pobedi. Smatra i da pomoć nekad ne stiže od najbližih, već od stranaca.

 

1 / 8 Foto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Pomenuti magazin pisao je i da je glumac u teškom psihičkom stanju zbog loših odnosa s Anđelinom, ali i zbog lošeg odnosa sa njihovom starijom decom. 

 

 

makonda-tracker