"apciklirali smo!"

Zahara u maminoj haljini, svi kao s piste: Fotografije Anđeline Džoli i njene dece od kojih je teško odvojiti pogled

0

Holivudska glumica pojavila se na premijeri svog novog filma u posebnom društvu — s petoro od šestoro svoje dece — i ostavila sve bez daha

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ako postoji holivudsko plemstvo, to su bez sumnje deca koja nose prezime Džoli-Pit! Deca Anđeline Džoli i Breda Pita su od trenutka kada su došla na svet ili otkako su se priključili ovoj porodici usvajanjem pod budnim okom javnosti i nasledili su i naučili najbolje od svojih roditelja: oni su prelepi, pristojni i odmereni u javnosti, a ponekad imamo priliku da vidimo i da su na crvenom tepihu na visini zadatka.


Iako obično na ovakvim događajima viđamo samo Zaharu, sada su s Anđelinom crvenim tepihom na losanđeleskoj premijeri novog "Marvelovog" filma "Večni" (Eternals) bila sve njena deca osim Paksa. Tu su: Medoks (20), Zahara (16), Šajlo (15) i blizanci Vivijen i Noks (13).

 

Anđelina je za ovu priliku ponela drapiranu haljinu čiji gornji deo čini neobičan korset i pada do poda. Naročito je interesantan njen odabir aksesoara: zlatni ukras za bradu koji se kači za usnu i zlatne minđuše i narukvice.

 

Pored nje, najviše pažnje je privukla Zahara, pre svega jer je odabrala majčinu staru haljinu! Ona se pojavila u srebrnoj toaleti koju je glumica nosila na dodeli Oskara 2014. godine i koju potpisuje Elie Saab Couture. Ipak, i ostali mališani iskoristili su Anđelininu staru odeću, makar kao materijal, i svojim stilom podsetili na duih starih holivudskih dana.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Sva moja deca su kombinovala s vintidžom, tu je i moja stara haljina s dodele Oskara. Svi smo vindtiž i apciklirali smo moje stare stvari — objasnila je Anđelina za ET.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Zahara je jedino dete Anđeline Džoli i Breda Pita koje pokazuje naznake da ćemo je u budućnosti često viđati na ovakvim događajima jer je često majčina pratnja na crvenom tepihu. Poslednji put smo je u takvoj prilici videli krajem, septembra, kada je s Anđelinom prisustvovala gala dodeli nagrade "Moć žena" časopisa Variety na Beverli hilsu. Tada su se obe opredelile za monohromatski izgled i privukle mnogo pažnje svojim stilom, posebno Zahara, koja je nosila patike.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Ona se, inače, sa samo 14 godina okušala kao dizajnerka nakita sarađujući sa čuvenim Robertom Prokopom.

 

 

 

 

 

makonda-tracker