Šaja la Buf: Imao sam aferu s Megan Foks

0
Američki glumac Šaja la Buf otkrio je da je tokom snimanja prvog dela franšize Transformers imao kratku aferu sa partnerkom iz filma Megan Foks, ne znajući da je ona u to vreme već bila verena za svog sadašnjeg supruga Brajana Ostina Grina

U vreme snimanja prvog dela naučno-fantastičnog akcionog filma Transformersi 2006. godine, glavni glumac Šaja la Buf i njegova vršnjakinja Megan Foks imali su nešto više od čisto kolegijalnog odnosa.

- Znate kako, kada provedete šest meseci na snimanju sa osobom kojoj se dopadate, a i vi sami žudite da podlegnete njenim čarima... Nikada nisam mogao da shvatim zašto bi u takvoj jednoj situaciji bilo neophodno razlučivati posao od života. No, ono što se dešavalo između Megan i mene je samo naša stvar, a mislim da je hemija koja je postojala između nas jasno vidljiva na velikom platnu – ispričao je Šaja.

S obzirom na to da je seksepilna Megan u to vreme već uveliko bila verena za američkog glumca, repera i reli vozača Brajana Ostina Grina sa kojim se zabavljala od 2004. godine, iznenađujuće je što za to la Buf u to vreme, kako sam tvrdi, nije znao.

- Ja stvarno to nisam znao. Jednostavno nisam. Šta je bilo, bilo je – zaključio je glumac.

Nakon afere sa Megan, dvadesetpetogodišnji glumac bio je u vezi sa Keri Maligan. No, iako oni već neko vreme nisu više zajedno, Šaja priznaje da je i dalje gaji osećanja prema njoj.

- I dalje je volim. Ona je jedna tako prokleto divna osoba i neverovatna glumica. Ostali smo u prijateljskim odnosima. Ne bih mogao ponovo da budem s njom, a siguran sam da ne bi ni ona sa mnom. Stvari su otišle svojim tokom – ispričao je Šaja.

Slavni srcelomac nedavno je izašao na sastanak sa dvadesettrogodišnjom glumicom i pevačicom Hilari Daf, ali otkriva da je to bio pravi promašaj, baš kao i pokušaj romanse sa bivšom koleginicom Izabel Lukas.

- Što se tiče Hilari, mislim da je to za oboje bio najgori izlazak u životu, a sa Izabel je bila prava katastrofa. Rekao bih da niko od nas dvoje nije bio zaista zaljubljen, već da je to bila neka vrsta eksperimenta – otvoreno je prokomentarisao svoje ljubavne neuspehe holivudski zavodnik koga od danas domaća publika može da gleda u ulozi Sema Vitvikija u trećem delu filma Transformers.

makonda-tracker