ovakvog ga ne znamo

17 GODINA NEVERSTVA I LAŽI: Vilijam Levi prevario suprugu sa 80 ŽENA, evo zbog koje je konačno rekla — DOSTA JE!

0

Jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu i velika zvezda meksičkih sapunica i daleko od kamera vodi buran život pun preljube i intriga

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američki glumac kubanskog porekla Vilijam Levi stekao je titulu miljenika žena čim se prvi put pojavio u svetu šoubiznisa, prvo kao maneken, a onda kao glumac u telenovelama. Ovaj 40-godišnjak i zvezda serije "Oprezno s anđelom", već je nekoliko puta proglašen i najseksepilnijim muškarcem na svetu, a sada je dobio još jednu titulu, i to titulu najvećeg preljubnika.


Vilijam je posljednjih 17 godina bio u braku s glumicom Elizabetom Gutijerez, za koju je tvrdio da je jedina žena u njegovom životu, i iako su mnoge patile i pate za njim, čini se da to ipak nije bilo tako.

 

Tokom poslednjih nekoliko godina pročulo se za nekoliko njegovih tajnih veza. Između ostalog bio je s koleginicom Himenom Navarete, s kojom je glumio u telenoveli “Oluja u srcu”. Ona je sama progovorila o njihovoj aferi, a njihove zajedničke fotografije osvanule su i na naslovnicama medija.

 

Najveća afera bila mu je ona s glumicom Žaklin Brakamontes, kojoj se čak zaklinjao da će ostaviti suprugu zbog nje. Ona je takođe o svemu javno progovorila, i to u svom romanu. Priznala je da je vezu s Vilijamom prekinula tek kada je saznala da on i supruga čekaju drugo dete. On je sve demantovao, ali malo ko je poverovao u njegovu priču.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by William Levy / Actor Producer (@willevy) on


Novi problemi pojavili su se nakon što je protiv njega podignuta optužnica da je namamio maloletnicu u sobu jednog hotela i prisilio je na polni odnos. Optužnica je kasnije povučena, ali Vilijam nikada nije demantovao da je spavao s dotičnom devojkom, već je izjavio kako ga je lagala o tome koliko ima godina.


U jednom trenutku se činilo kako Elizabeta neće više prelaziti preko njegovih preljuba, jer je s njihovo dvoje dece jednom bila napustila njihov zajednički stan, ali je nakon nekog vremena ipak odlučila da mu se vrati. I to je bila greška, jer je Vilijam ponovo bio “nestašan”, i sada je očito svom braku zauvek presudio.


Elizabeta je za meksičke medije izjavila kako je ovo njihov konačni kraj, a glavni je krivac navodno 28-godišnja Barbara Lopez, ćerka slavnog producenta Rejnalda Lopeza.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?á????? ?ó??? (@barbara_lopez21) on

 

Viljiam i Barbara upoznali su se radeći na jednom zajedničkom projektu, a svedoci su za medije otkrili kako je privlačnost među njima bila i više nego očita.


Jedva je čekao da je odvede u krevet. U pauzama joj je govorio što sve želi da joj radi, a ona je pala na njegov šarm i, kao mnoge druge, nije mogla da mu odoli. Za njega je to bio samo seks, ali platio je to gubitkom majke svoje dece — izjavio je anonimni izvor, koji tvrdi da je glumac suprugu prevario sa čak 80 žena.


Vilijamu nije mogla da odoli ni slavna pevačica Dženifer Lopez. On se 2011. godine pojavio u njenom spotu za pesmu I’m into you, u kojem je nije ispuštao iz strastvenog zagrljaja. Međutim, nakon toga je njegova karijera zapravo krenula silaznom putanjom, i to sve zbog njegove velike želje da se probije u Holivudu, zbog čega je redom odbijao angažmane u telenovelama. Njegove želje i planovi nisu se ostvarili, a spletom okolnosti ubrzo je doživeo i finansijski krah.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Iako je zbog kombinacije porekla i izgleda dobio nadimak “kubanski Bred Pit”, to mu nije pomoglo da dobije i neku značajniju ulogu, već one sporedne koje mu nisu donele velike honorare. Morao je da se odrekne luksuznih automobila koje je vozio, a 2016. godine zaplenjena mu je kuća zbog navodnog duga u iznosu od vrtoglavih milion dolara.


Bio je arogantan i mislio je da je ceo svet njegov, a sada nema ništa. Mora da proguta ponos i pronađe način na koji će zaraditi za život. Prolazi kroz težak period i verovatno će morati da se vrati sapunicama. Stvar je u tome što se razbacivao novcem na početku karijere. Proslavio se u Meksiku, a onda je došao u Majami i dopustio sebi da odbija uloge, nije želeo da glumi u telenovelama. Želeo je u holivudske filmove i stideo se glume u serijama, smatrao ih je mrljom u karijeri. Pre nekoliko godina želeo je da se probije u Holivudu, ali je shvatio da je lepotana poput njega tamo jako mnogo. Glumio je u projektima koji su prošli nezapaženo — otkrio je njemu blizak izvor meksičkim medijima pre godinu dana.

 

 

 

makonda-tracker