FOTO

Nije očekivala da će je paparaci uhvatiti u ovako ležernom izdanju: Da li biste prepoznali SVETSKU divu Kameron Dijaz?

0

Otakako je postala majka pre nešto više od dve godine, glumica se potpuno posvetila porodičnom životu, a to se odrazilo i na njen izgled.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivudska glumica Kameron Dijaz rešila je da potpuno zapostavi svoju dugogodišnju karijeru i da se posveti porodici, suprugu i naslednici Rediks.

 

Kameron i izabranik Bendži Maden svoj dom su svili na Beverli Hilsu, gde mediji često imaju prilike da fotografišu proslavljenu glumicu.

 

Ovog puta Dijazova se uputila u jednu eminentnu dermatološku kliniku u zapadnom Holivudu, a nakon savršene konsultacije paparaci su je uhvatili na parkingu u veoma ležernom izdanju koje je iznenadilo publiku.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Glumica je na sebi imali crnu, begi haljinu, košulju, teksas jaknicu i sive ortopedske papuče. Vodila je računa i o zaštiti od virusa korona koji i dalje bukti širom sveta.

 

Publika je nakon ovih fotografija imala podeljena mišljenja, dok su jedni bili oduševljeni njenom neposrednošću i prirodnošću, bilo je i onih koji smatraju da svetskoj zvezdi ne priliči da se pojavljuje u ovakvom izdanju.

 

Šta vi mislite?

 

 

 

makonda-tracker