rođendan

Holivudska zavodnica Kameron Dijaz puni 49 godina: Glumica se povukla sa velikog platna zbog MAJČINSTVA i porodice

0

Pre dve godine dobila je prvo dete sa izabranikom Bendžijem Madenom, a o bezbrižnom životu i preduzetništvu maštala je godinama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Planetarno popularna glumica Kameron Dijaz na razočaranje mnogobrojne publike napustila je svet glume pre nešto više od dve godine, jer joj je kako ističe bila potrebna pauza, a porodične vrednosti su joj trenutno prioritetna stavka u životu. No, paparaci širom Los Anđelesa uspevaju da je uhvate sa ćerkicom i suprugom što veoma raduje ljubitelje ove slavne amerikanke.

 

Kameron je rođena davne 1972. godine u San Dijegu, a odrasla je multikulturalnoj porodici, uz oca poreklom sa Kube i majke poreklom iz Engleske i Nemačke, te njena otvorenost ka svetu i različitostima ima jasnu osnovu.

 

Iako je kao tinejdžerka pokazivala afinitete ka umetnosti, glumi i filmu, sa šesnaest godina počinje da se bavi modelingom pri agenciji "Elle modelling agency", a nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja seli se u Japan kako bi se profesionalno bavila ovim perspektivnim zanimanjem.

 

Veoma brzo osvojila je eminentne modne dizajnere, te je povratak u Ameriku bio neminovan. 

 

Kameron Dijaz
foto: Profimedia

Kameron je "zapala za oko" i čelnim filmskim producentima, a njena prva uloga na velikom platnu bila je ona u filmu "Maska", gde je zaigrala sa čuvenim Džimom Kerijem. Uloga Tine Karlajl ju je dovela do prepoznatljivosti, a onda su usledila ostvarenja "Venčanje mog najboljeg druga", Biti Džon Malkovič", "Čarlijevi anđeli", "Nebo boje vanile", "Svaka Božja nedelja", "Šrek".

 

Glumica je svetsku publiku osvojila nesvakidašnjim talentom, širokim osmehom i neposrednošću koja se mogla uočiti tokom svih životnih izazova.

 

Dijazova se proteklih godinama sve manje pojavljivala u medijima, ali i na javnim okupaljanjima da bi pre nešto više od dve godine saopštila da napušta sve glume i stvaralaštva.

 

Kameron Dijaz
foto: Profimedia

Danas je u srećnom braku sa gitaristom i vokalom benda "Good Charlotte"Bendžijem Madenom sa kojim je dobila naslednicu, ali do sada nije potvrđena informacija da li je glumica postala majka prirodnim putem ili uz pomoć surogat majke.

 

Kameron je nedavno odlučila da postane preduzetnica, te je možemo videti u vinogradima, s obzirom na do da proizvodi organsko vino bez dodatka industrijskih šećera. 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker