sve su popularniji

Božanstvena Ester Eksposito i Srbin kog SVET OBOŽAVA: Zvezde omiljenih ŠPANSKIH serija prodefilovale Venecijom (FOTO)

0

Ako ste gledali Kuću od papira ili Elitu, ne propustite da vidite kako su se omiljene zvezde snašle na venecijanskom crvenom tepihu!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

78. Međunarodni filmski festival u Veneciji nije mogao da prođe ni bez zvezda španskih serija koje se obožavaju u našoj zemlji. Na crvenom tepihu ovogodišnje Mostre primećena su imena koja su očarala kako Srbiju, tako i Evropu i svet u ostvarenjima koja su sve popularnija.

 

Ako ste gledali seriju "Kuća od papira" (La casa de papel, Money heist), sigurno ste zapazili lik Helsinkija, koga glumi Srbin iz Kladova, Darko Perić.

Perić je stigao na Mostru u cvetnom kimonu, čime je osigurao sebi jedno od najzapaženijih pojavljivanja! 

 

Kimono sa cvetnim dezenom, šarene patike i Darkov specifični osmeh oduševili su sve one koji obožavaju "Kuću od papira", a zanimljivo je što se Perić odlučio za potpuno atipičan muški stajling za crveni tepih i ponovo razbio mnoge predrasude.

 

Uslikan je i njegov kolega iz serije, Haime Lorente, koji tumači lik Denvera. Za razliku od Darka, Lorente nije previše eksperimentisao sa stajlingom.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Za sve one koji vole seriju "Elita" (Elite), prava poslastica bilo je pojavljivanje prelepe Ester Eksposito, koja igra lik Karle. Atelier Versace zaslužan je za njenu glamuroznu pojavu u rezedo toaleti koja ostavlja bez daha. Kroj haljine naglasio je njenu savršenu figuru, pri dnu se završava perjem, a tanke bretele i izražen dekolte samo su istakli urođen glumičin seksepil. 

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker