mnogi jedva čekaju

DOBIO 30.000.000 ZA ISTINU O — SVEMU? Kanje Vest nam sprema ŠOK, porodica Kardašijan se drži za glavu

3

Uskoro bismo mogli da gledamo dokumentarnu seriju o životu jednog od najkontroverznijih ljudi današnjice

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nedugo nakon što su reper Kanje Vest i rijaliti zvezda Kim Kardašijan potvrdili da se razvode, stiže vest da je Netfliks navodno ponudio reperu trideset miliona dolara za dokumentarni serijal u kojem bi ispričao svoju životnu priču.


Kako tvrdi neimenovani izvor blizak Vestu, u seriji bismo gledali snimke Kanjea Vesta koji nikad nisu prikazano javno. U njima će se govoriti o njegovoj muzičkoj i modnoj karijeri, budući da se ostvario i kao uspešan dizajner, a navodno ćemo gledati i o njegovoj kandidaturi za predsednika i smrti njegove majke Donde Vest.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Još uvek nije poznato je li Kim Kardašijan tražila nekakvu zabranu da se pominju njena porodica i ona, budući da se trenutno razvodi od repera, s kojim ima četvoro dece. Ukoliko Kanje odluči da progovori o braku s njom, sprema se skandal, budući da je reper prošle godine u trenutku bračne krize izneo niz šokantnih tvrdnji javno, poput toga da je Kim želela da abortira dok je nosila njihovo prvo dete, da ga je prevarila, da je želela da ga hospitalizuje zbog duševnih problema, a njenu majku Kris Džener nazvao je Kris Džong Un, aludirajući na severnokorejskog diktatora Kima Džon Una.

 

 

makonda-tracker