modni peh

Ovakav PROPUST NIJE SMEO da se desi: Dženifer Lopez raskošnim stilom OČARALA Veneciju, pa završila na METI PODSMEHA

3

Možda ste mislili da se njoj to ne može desiti, alli stilista Dženifer Lopez napravio je veliki propust na modnom događaju nedelje u Veneciji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Trenutno najaktuelnija tema u svetu mode svakako je događaj u Veneciji — revija čuvenog dvojca Dolče & Gabana koja se održala juče na Trgu Svetog Marka. Ne samo što su prisustvovale Monika Beluči i D&G nova muza Deva Kasel, ali i Hajdi i Leni Klum, Kiti Spenser, Dženuari Džouns... Naravno, tu je bila i neizostavna Dženifer Lopez.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Od glamuroznih aufita, raskošnih kreacija i elegantnih modnih odabira teško je odabrati koji je bio najbolji ili najprimećeniji, ali svakako da je Džej Lo morala biti u centru pažnje. Ovog puta to je delimično bio slučaj i zbog peha o kome bruji svet.

 

Nakon što je sa svojim starim/novim momkom Benom Aflekom krenula da usklađuje stajlinge, u Veneciju je stigla bez njega, i to u izdanju koje nikako i nikad ne bi mogla da uskladi sa njegovim.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

To može samo Džej Lo: latino diva je pozirala u raskošnom izdanju s potpisom Dolče i Gabane. U pitanju su pantalone visokog struka sa cvetnim dezenom, top sa šljokicama i ekstravagantni plašt takođe sa cvetnim motivima. Sve je uklopila sa zlatnom torbicom i sandalama sa vrtoglavo visokim potpeticama!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

Uz blještav nakit mnogima je kombinacija ovih komada bila previše, velika većina je bila oduševljena, ali definitivno je da Dženifer može da iznese i najsmelija izdanja bolje od ostalih.

 

Međutim, nakon niza komplimenata za raskošno izdanje, primećen je detalj zbog koga je Lopezova vrlo brzo postala meta podsmeha.

 

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

Njoj se desio veliki modni peh; naime, dok je pozirala, očigledno je bilo da je zaboravila da skine etiketu. Ona je bila vidljiva na postavi ogrtača, a čini se da je Dženiferin stilista napravio veliki propust.

 

 

makonda-tracker