koliko često vi to radite?

Mila Kunis NIJE JEDINA takva holivudska mama: Slavna glumica odala (ne)higijenske navike svoje dece — i ZGROZILA sve

0

Lepa Kristen Bel podržala je svoju koleginicu Milu Kunis kad je u pitanju vrlo delikatna tema — higijena. Ona je odala da svoju decu kupa tek onda kad "krenu da se osećaju".

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica koja tumači lik Eleonor Šelstrop u seriji Good Place, Kristen Bel, rekla je da ona i njen suprug Daks Šepard čekaju da njihove ćerke Linkoln (8) i Delta (6) počinju da se "osećaju" pre nego što ih kupaju.

 

"Veliki sam fan smrada", smejala se Kristen Bel u utorak, gostujući u novoj epizodi The View.

 

"Jednom kad to osetite, to je način na koji vam biologija stavlja do znanja da morate da se očistite", objasnila je Kristen Bel. 

 

"Iskreno, to je samo bakterija; tad znate da morate brzo u kadu ili pod tuš".

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

S obzirom na nedavno priznanje Mile Kunis i Eštona Kučera da decu kupaju samo kad moraju, mnogi su ostali iznenađeni, ali Kristen Bel podržava takav stav.

 

"Nisam protivnik toga što oni rade. I ja čekam smrad".

 

Mila i Kristen su, inače, zajedno glumile u filmu simboličnog naziva Božić loše mame.

 

Njen suprug Daks Šepard dodao je: "Kupali smo decu svake noći pre spavanja, a kad su krenuli da odlaze na spavanje bez te rutine, u nekom momentu smo pomislili Hej, kad je poslednji put da smo ih kupali?".

 

(Ne)higijena slavnih glumaca podstakla je pitanje koliko često, zapravo, treba da se tuširamo, a OVDE pročitajte kakve su preporuke dermatologa.

 

Inače Američko dermatološko društvo kaže da deca u uzrastu od 6 do 11 godina treba da se kupaju jednom ili dvaput nedeljno.

 

Ovo nije jedina začuđujuća izjava Kristen Bel. Ona je priznala da njena deca piju bezalkoholno pivo.  Kristen je ispričala da njena mlađa ćerka, iako ima pet i po godina, i dalje nosi pelene. Jednom je izjavila da doji supruga.

 

I to verovatno nije sve.

 

Doduše, ona uvek ističe da je ne zanima što ljudi misle da je loš roditelj, jer, kako tvrdi, svakog dana nauči nešto novo.

 

 

makonda-tracker