opet na meti osude

"ŠTA ĆE OVI LJUDI DA MISLE O MENI?" Američka glumica šokirala otkrivši da njene ćerkice uživaju u — PIVU

0


Holivudska glumica i ponosna mama Linkoln (7) i Delte (5) ispričala je da su njene devojčice toliko naviknute na ukus ovog pića da ga naručuju u restoranima

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Kristen Bel ispričala je u jednom podkastu da je nedavno zatekla svoje ćerke kako, tokom onlajn predavanja, sede i piju pivo — doduše, bezalkoholno.


One su tako sedele i pijuckale, a ja razmišljala: "Šta ovi drugi roditelji i nastavnici misle o meni?". A onda sam se podsetilabaš te briga, Kristen. Mogu samo da se pretvaraju da radiš nešto pogrešno.


Belova je napomenula da je njen suprug i kolega Deks Šepard izlečio zavisnost od alkohola i narkotika, zbog čega oni u kući imaju samo bezalkoholno pivo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on


Ona je ispričala da je njihova starija ćerka, dok je još bila beba u kengur-nosiljci, kad ju je tada nosio tokom šetnji imala običaj da mu uzmu malo bezalkoholnog piva i da je za Linkoln i Deltu to način da se povežu sa ocem.


Za moje devojčice je to sentimentalna stvar, znate? Tako se osećaju blisko s tatom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on


Glumica je otkrila da se njenim ćerkama ukus ovog pića, koje ima manje od 0,5 odsto alkohola toliko dopada da ga naručuju u restoranima.

 

Deks Šepard je, inače, nedavno proslavio 16 godina otkako nije popio ni kap alkohola, što je Kristen obeležila i na Instagramu čestitavši mu ovaj važan datum.

 

 

makonda-tracker