iskrena

GLUMICA NOMINOVANA ZA "NAJGORU MAJKU" GODINE: Ćerkica Kristen Bel sa šest godina nosi PELENE, dok se drugi smeju!

0

U novoj emisiji ogolila je svoj život te su je mnogi prozvali nemajka

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Kristen Bel, zvezda animiranog filma "Frozen" i serije "Good Place" (39) iznenadila je svoje pratioce na društvenim mrežama kad je u novoj epizodi svoje emisije "Momsplaining with Kristen Bell" rekla da njena ćerka još uvek nosi pelene, iako uskoro puni šest godina, piše "People" magazin.

 

"Mojoj najstarijoj ćerki smo, kad je imala 21 mesec, sugerisali da je vreme da krene u WC i od tog trenutka više nikada nije nosila pelene", rekla je Kristen Bel o ćerki Linkoln koja sada ima sedam godina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

 

"Sećam se kako smo svi ležali u krevetu i smejali se zato što ljudi prave veliku predstavu oko učenja dece da koriste WC. Pa to je bar lako! Samo im kažeš da odu na WC i gotovo", prisetila se Kristen.

 

"Međutim, moja najmlađa ćerka Delta još uvek nosi pelene, a ima pet i po godina. Svako dete je drugačije", dodaje Kristen.

 

foto: Profimedia

U otvorenom razgovoru, glumica je opisala i kako je nedavno slučajno pogodila Deltu loptom pravo u lice.

 

"Servirala sam loptu direktno njoj u nos. Kod nas je bilo troje prijatelja koji su bili šokirani, a ja nisam mogla ništa drugo da uradim nego da se smejem".

 

Krajem marta u istoj emisiji, glumica je podelila esej njene ćerke u kojem je trebalo da iznese svoje mišljenje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

 

"Bila sam prilično impresionirana temom koju je odabrala: 'Kako moja mama reaguje na mene', kazala je glumica. Ali oduševljenje je ubrzo splasnulo kad je shvatila da su reakcije koje je devojčica opisala: 'ne veruje u mene', 'nema strpljenja za mene' i 'loše reaguje'.

 

Izgleda da Kristen ima dosta posla kao roditelj i dodaje da radi na tome.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker