kažu da je to ponižavajuće

NAZIVAJU JE LOŠOM MAJKOM, DETE SAŽALJEVAJU: Nakon što je glumica otkrila detalj o svojoj ćerki, rasprava se rasplamsala

0

Jedna od najpopularnijih žena u Holivudu je posvećena mama, ali njeni fanovi se ne slažu s njenim metodama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Kristen Bel s kolegom Deksom Šepardom ima dve ćerke ― Linkoln (7) i Deltu (5) ― i često priča o njihovom životu i vaspitanju.


Nedavno je u novoj epizodi serijala Momsplaining with Kristen govorila o privikavanju na nošu i otkrila detalj koji je naljutio mame među njenim fanovima. Naime, Kristen je ispričala da njena mlađa ćerka, iako ima pet i po godina, i dalje nosi pelene.


Moja starija ćerka je to naučila kada je imala 21 mesec, gotovo da smo joj samo pokazali kako se koristi toalet. Od tada više nije nosila pelenu ni dana ― dodala je ona.

 

Kristen je želela da kaže da svako dete ima svoje ritam, ali to nije bilo svima po volji.


Naime, njeni pratioci počeli su na svim mrežama da komentarišu da je Kristen pogrešila, da nije najbolja mama na svetu, kao i da strahuju šta će biti kad dete napuni 14 godina. Mnogi ističu da je prilično ponižavajuće da tako veliko dete nosi pelene.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

I dok veliki broj fanova osuđuje njenog supruga i nju, ima i onih koji napominju da nije svako dete isto i da je samo Kristenina i Deksova stvar kada će njihova ćerka izaći iz pelena.

 

Kristen je zato nastavila polemiku na Tviteru, gde je istakla da je Delta još uvek premala da bi njena bešika izdržala tokom deset sati sna.


Mislim da nije ponižavajuće ako dete duže nosi pelene. Svako je drugačiji. Moja ćerka od pet godina ne bi bila posramljena ni kad bi nosila pelene tokom dana. Ona je puna samopouzdanja i šašava i ne misli da treba da se izvinjava zbog bilo čega u vezi s jedinstvenom i prelepom sobom ― završila je glumica raspravu.

 

 

makonda-tracker