SAMO O TOJ LJUBAVI JE PRIČALA ZA MEDIJE

ŠUŠKA SE DA SU SE POMIRILI POSLE 22 GODINE: Evo zašto se raspao brak Anđeline Džoli i Džonija Lija Milera

3

Nakon što je glumica viđena kako izlazi iz zgrade svog prvog supruga, mnogi su se zapitali zašto se uopšte razveo nekadašnji zlatni par Holivuda

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok ceo svet uzdiše zbog pomirenja Dženifer Lopez i Bena Afleka, 17 godina nakon što su raskinuli veridbu i ostali slomljenih srca, još jedan par koji je svojevremeno bio glavna tema svetskih medija ponovo se viđa.

 

Još uvek nije poznato jesu li Anđelina Džoli i Džoni Li Miler obnovili romansu ili se samo druže jer su njihovi sinovi Noks i Baster vršnjaci i prijatelji, ali jedno je sigurno — glumica je viđena kako sama izlazi iz zgrade poznatog Britanca u Njujorku i sve vreme se osvrće motreći ljutito na paparace.

 

1 / 2 Foto: DIGGZY / JESAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Kako je sve počelo?


Anđelina Džoli i Džoni Li Miler zajedno su igrali u filmu Hacker 1995. godine, a na snimanju su se zavoleli i venčali već 1996.

 

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

Brzinom kojom su rekli sudbonosno "da" su se i razveli — već 1997. godine su se rastali, a zvaničan kraj braka usledio je 1999. Anđelina je, kada su se upoznali, imala svega 20 godina, a Džoni tri godine više i njihova ljubav bila je strastvena i burna. Još uvek se prepričava kako se, uvek kontroverzna, Anđelina na svom venčanju pojavila u crnim kožnim pantalonama i beloj majici na kojoj je bilo ispisano mladoženjino ime, i to ne bilo kako već: krvlju. Ona je tada otkrila da je sama hirurškom iglom izvadila sebi i krv i da je želela da pokaže koliko je spremna da se žrtvuje zbog ljubavi.


To je vaš muž, čovek za koga se udajete. Možete malo da se žrtvujete kako biste sve učiniti posebnijim — rekla je Džolijeva za New York Times.
Bajka nije dugo trajala, a par je godinu dana nakon raskida otišao odvojenim putevima. Pisalo se da se da se Anđelina ponovo viđa sa Dženi Šimicu, manekenkom i glumicom s kojom je bila u kratkoj vezi pre nego što se udala za Džonija, a ona nikad nije komentarisala navode o preljubi. Ipak, priznala je da bi se udala za Dženi da nije za Džonija jer se zaljubila u nju iste sekunde kad ju je ugledala. Tih dana Anđelina je bila raspoloženija za razgovor o svom životu s novinarima, pa je rekla i da bi se jednog dana ponovo mogla udati za bivšeg supruga.

 

1 / 11 Foto: Profimedia


On zaslužuje više nego što sam ja spremna da dam u ovoj fazi života, ali postoji velika verovatnoća da ćemo se ponovo venčati jednog dana — rekla je tada Anđelina za Daily Mail, dok je Miler prokomentarisao za isti list da su se rastali "bez kajanja i gorčine".


Glumica je ispričala i da se njen bivši suprug i ona nijednom nisu posvađali, niti su povredili jedno drugo.


Zaista sam želela da budem njegova supruga, zaista sam želela da se obavežem — priznala je tada ona.


Nakon rastanka od Džonija, najpoznatije Anđelinine veze završile su se brakom — najpre je bila udata za glumca Bilija Boba Torntona od 2000. do 2002. godine, a potom je s Bredom Pitom bila od 2005. do 2016. godine, od čega su dve godine bili venčani i imaju šestoro dece. Džoni Li Miler se posle Džolijeve oženio jednom, ali njegov brak s glumicom i manekenkom Mišel Hiks, s kojom ima sina Bastera, potrajao je samo deset godina.

 

 

makonda-tracker