ŠUŠKA SE

ČUVENA JE PO LEPOTI, LJUBILA JE GLAVNE FRAJERE HOLIVUDA: Bivši verenik Dženifer Lopez u vezi s poznatom glumicom?

0

Dok mediji pišu da je Džej Lo smetalo koliko njen bivši verenik uživa u pažnji javnosti, on je navodno zaveo još jednu superpoznatu lepoticu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američki mediji preneli su fotografije na kojima nekadašnji igrač bejzbola Aleks Rodrigez izlazi iz zdrade u kojoj u Njujorku stanuje glumica Kejti Holms, što je podstaklo glasine da se njih dvoje viđaju.


Nije poznato da li se holivudska zvezda nalazila kod kuće u tom trenutku, ali mediji naširoko pišu o tome kako je Rodrigez, koji je do pre dva meseca bio verenik Dženifer Lopez, izgledao opušteno i nosio je tablet u ruci, sve vreme bacajući pogled na njega. Ubrzo potom, medije i društvene mreže preplavile su tvrdnje o njegovoj navodnoj vezi s Kejti, kao i komentari da on pokušava da napravi Džej Lo ljubomornom.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Aleks Rodrigez nije se oglašavao povodom ovih fotografija, a predstavnik za štampu Kejti Holms tvrdi da glumica ne poznaje sportistu.


Nikad se nisu sreli — izjavio je Kejtin PR.


Budući da se ona godinama trudi da sakrije svoju privatnost od medija i da je uspešno skrivala ljubav sa Džejmijem Foksom, ovo bi ipak trebalo uzeti s rezervom, posebno jer je poznato da je Holmsova nedavno raskinula sa čuvenim kuvarom Emiliom Vitolom Mlađim.


Kako piše The Post, Rodrigez još uvek traga za novim domom u Njujorku nakon raskida sa Dženifer Lopez, pa je moguće da je u Kejtinoj zgradi boravio jer je razgledao stanove.

 

U svakom slučaju, Dženifer je juče uhvaćena kako razmenjuje nežnosti s Benom Aflekom i gleda ga kao zaljubljena tinejdžerka, tako da teško da ju je Aleks previše potresao ovim glasinama...

 


 

makonda-tracker