ODAVNO SE ŠUŠKA o njima

NIJE ROMANTIČNO, ALI JE NEVEROVATNO! Nakon glasina da su u vezi, Adel i čuveni reper uhvaćeni u provodu za pamćenje

0

Već godinu dana se spekuliše da su zajedno, a oni se ne osvrću i provode se fenomenalno

foto: Instagram
foto: Instagram

Britanska pevačica Adel, jedna od najpopularnijih na svetu proteklih godina, razvela se prišle godine od Sajmona Koneckog, s kojim je bila u braku tri godine i s kojim ima sina Anđela.


Mnoge je zanimalo ima li novina u ljubavnom životu popularne pevačice, a nekoliko meseci kasnije počelo je da se spekuliše da je njeno srce ukrao popularni reper Skepta, s kojim je ona godinama bliska prijateljica.
U oktobru prošle godine, britanski mediji pisali su da su Adel i Skepta prešli granicu prijateljstva.

 

foto: Profimedia

Adel i Skepta su mnogo vremena provodili zajedno nakon što su im se ljubavne veze raspale. U međuvremenu su se vezali jedno za drugo i dele mnogo zajedničkih interesovanja. Sve više vremena provode zajedno i svi prijatelji pretpostavljaju da će biti sjajan par — istakao je tada izvor blizak pevačici.

 

Prošlo je godinu dana, a niko od njih dvoje nije ni potvrdio ni demantovao ove navode, ali se u martu u jednoj pesmi Skepta u jednoj pesmi zapitao da, kad je neko s njim u vezi, mora da se suoči s pisanjem medija o svakom detalju.
Dejli mejl sada javlja da su oni nedavno viđeni tokom izlaska. Par je, naime, posetio jedan centar sa sadržajima virtuelne realnosti u istočnom Londonu.

 

Čim se u Englesku vratila iz svoje vile na Beverli hilsu, Adel se videla sa Skeptom, koji je pre nekoliko dana proslavio 38. rođendan. Njih dvoje su posetili Otherworld, zabavni i inovativni centar i navodno proveli se odlično, ali nisu bili sami — bio je tu i reper Em-Si Džemer.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Posetioci ovog centra koji su slučajno boravili u sektoru namenjenom VIP ličnostima bili su svedoci njihovog provoda.


Zamolili su nas da se pomerimo jer stižu VIP ličnosti. Nisam mogao da verujem kad je Adel prošla sa Skeptom i Džemerom — rekao je.


Nakon što su uživali u virtuelnoj realnosti, video sam je kako ćaska s ljudima i obuva čizme. Delovala je baš prizemno. Vrištali su, smejali se, čuli smo je s drugog kraja prostorije... Izgledalo je kao da se baš zabavljaju zajedno — dodao je izvor Dejli mejla.

 


 

makonda-tracker