nešto sasvim drugačije

MRŠAVICAMA DODAJE OBLINE, PUNIJIMA KRIJE VIŠAK: Anđelina Džoli proslavila rođendan u MAGIČNOJ haljini — ALI BEZ OSMEHA

0

Iako obično nosi gotovo isključivo crnu i sivu odeću, holivudska glumica rešila je da za rođendan napravi značajnu promenu u svom stilu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Filmska zvezda Anđelina Džoli proslavila je minulog vikenda 46. rođendan, i to u društvu svoje dece.

 

Ona je u popularnom azijskom restoranu "Tao" večerala u društvu Medoksa (19), Paksa (17), Zahare (16), Šajlo (15) i blizanaca Vivijen i Noksa (12), a dok su njena deca bila ležernije odevena Anđelina je rešila da bude elegantna!


Glumica, za koju mediji danima pišu da je van sebe od besa jer je sud doneo odluku da njen bivši suprug Bred Pit i ona dele starateljstvo nad decom, odabrala je model midi dužine u kojem je izgledala — kao i obično — očaravajuće. Džolijeva se opredelila za haljinu dugih rukava, toaletu koja je sečena tačno ispod grudi, odakle pada u obliku A kroja, a krase je slojevi zahvaljujući kojima je vrlo lepršava i ženstvena. Ona na taj način izdužuje figuru, a blagi puf efekat i brojni slojevi tila postižu da su obline suptilno naglašene.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Dodala je tome nude cipele i crnu tašnicu brenda Valentino, a nije izgledala mnogo raspoloženo i sve vreme je zaštitnički grlila ćerku Šajlo.

 

 

makonda-tracker