šta vi mislite?

NI 3 GODINE OD RASKIDA NE PRESTAJE: Vikendov novi spot pun posveta Seleni Gomez, a zbog jednog detalja ćete se NAJEŽITI

0

Popularni pevač objavio je spot za novu pesmu koji je privukao mnogo pažnje, pre svega zbog jedne devojke u njemu...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Abel Tesfaje, poznatiji kao Vikend, objavio je pre nekoliko dana spot za pesmu Save Yout Tears, a na društvenim mrežama odmah su se mogli pročitati komentari da je u pitanju još jedna posveta pevačici Seleni Gomez, s kojom se muzičar viđao 2017. godine.


Manekenka koja se pojavljuje u spotu je, ako pitate Vikendove obožavaoce, identična pevačici, a nesumnjivo njen izgled — loknasta kosa inspirisana osamdesetim i statement minđuše — podseća na stil Selene Gomez u spotu za pesmu Dance Again.

 

Ovo je Selena u svom spotu...

 

Selena Gomez, Bjanka Rohas
foto: Profimedia

... a ovo je manekenka Bjanka Rohas u Vikendovom!

 

Selena Gomez, Bjanka Rohas
foto: Profimedia

Takođe, mnogi veruju da se tekst pesme odnosi na njegovu vezu s pevačicom, pre svega stih "Video sam te kako plešeš u punoj sobi", koji je podsetio mnoge na Selenine stihove "Samo ti i ja, samo nas dvoje, čak i u punoj prostoriji" u pesmi Crowded room.


Štaviše, mogu se pročitati komentari da koji sekund posle drugog minuta pesme Vikend šapuće Selenino ime, dok prilazi manekenki koja liči na nju i uzima je za ruku.

 

Zanimljivo, i sama manekenka Bjanka Rohas, koja se pojavljuje u spotu, na jedan komentar na Instagramu o tome kako je izgledala identično kao pevačica odgovorila je stihom iz jedne pesme Niki Minaž "Moram da motrim na Selenu", a fanovi veruju da je time potvrdila da je njen izgled inspirisan Vikendovom bivšom devojkom.

 

 

makonda-tracker