uživaju zajedno

19 GODINA JE ČUVAO NJEN POKLON: Džej Lo odvela Bena Afleka na svoje omiljeno mesto, svi primetili simpatičan detalj

0

Benifer se, po svemu sudeći, više ne krije!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez i glumac Ben Aflek obnovili su romansu posle 17 godina, a nakon perioda skrivanja američki paparaci ih sve češće viđaju zajedno.


Nakon što su uhvaćeni prilikom povratka s romantičnog vikenda u Montani, a potom i tokom uživanja u jednoj iznajmljenoj vili u Majamiju, par je sada viđen na verovatno omiljenom mestu Džej Lo — u teretani.

 


Latino diva odvela je svog starog-novog dečka u teretanu koju posećuje svakog dana dok boravi na Floridi, a njih dvoje ponovo nisu komunicirali niti se dodirivali pred predstavnicima medija. Ipak, izvori koji su ih videli u samom objektu tvrde da unutra nisu bili trako stidljivi.

 


Čak su se poljubili na podu i bili vrlo razigrani jedno s drugim izumeđu vežbi — tvrdi jedan očevidac za In Touch.


Džej Lo izgledala je cvrlo atraktivno u ljubičastim helankama, patikama za trčanjem i krop-topu bele boje, dok je Ben Aflek stigao u sivoj majici i crnoj trenerci. Posebno je interesantan detalj koji su prisutni spazili na njegovoj ruci: glumac je navodno nosio ručni sat koji mu je Dženifer poklonila davne 2002. godine i koji je imao na ruci u njenom čuvenom spotu za pesmu Jenny from the Block.

 

 

makonda-tracker