ne krije svoj neobičan izbor

ČETVRTO DETE ZA POLA GODINE! Poznati glumac ponovo postaje tata, a trenutno paralelno zasniva čak TRI PORODICE

0

Glumac, komičar, reper i voditelj Nik Kenon (40) trenutno je posvećen svom porodičnom životu, koji je vrlo, vrlo bogat, a mnogi bi dodali i — bizaran

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bivši suprug Maraje Keri i nekadašnji dečko Kim Kardašijan nedavno je saopštio da će postati tata sedmi put, a to će mu biti čak četvrto dete za samo šest meseci.


Objašnjenje za to kako je to moguće nije da su njegova partnerka i on potražili pomoć više surogat majki, već Nik Kenon, verovali ili ne, ima više partnerki, s kojima razniva tri porodice. On je trenutno u vezi s Ebi De La Rosom, Britani Bel i Alisom Skot, budući da praktikuje polamoriju.

 


Sve tri žene s kojima je Nik trenutno u vezi dele njihove zajedničke fotografije na Instagramu, a sve su pokazale i kako ih je on iznenadio za dan zaljubljen: sve su dobile ruže i balone.


Kenon je, inače, pre dve godine izjavio da smatra da je poenta braka zadovoljenje žene.

 


Verujem da su veze i u najvećoj meri brak stvoreni da bi zadovoljili žene. Ceo život pričaju o tome kako da ulove muža. A mi se samo pojavimo. Čak i na svom venčanju sam samo bio jedan deo svega toga — objasnio je Kenon svoj stav.

 


Jednom prilikom je izjavio da za muškarce "nije prirodno" da budu u monogamnoj vezi zbog svog "lovačkog mentaliteta".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alyssa (@itsalyssaemm)


Kenon s 11 godina starijom muzičkom divom Marajom Keri, s kojom je bio u braku osam godina, ima dvoje dece: blizance Morokana (10) i Monro (10), a s manekenkom Britani Bel ima sina Goldena Segona (3) i ćerku Pauerful Kvin (šest meseci). U aprilu je objavio da di-džej Ebi de la Rosa i on čekaju blizance, a pre nekoliko dana smo saznali da će Nik Kenon uskoro dobiti dete i s modelom Alisom Skot.

 

 

makonda-tracker