dokazala je da je jaka žena

SA NEPUNIH DVADESET GODINA OSTALA JE U DRUGOM STANJU NAKON SILOVANJA: Lejdi Gaga opisala parališuće scene, koje je prate

0

Pop zvezda se prisetila polnog uznemiravanja od strane bliskog muškarca...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proslavljena pevačica Lejdi Gaga smogla je snage da govori o najbolnijoj temi u svom životu, a ona se tiče polnog uzmemiravanja koje je doživela u mladosti.

 

Govorila je u dokumentarnom serijalu Opre Vinfri i princa Harija pod nazivom "The Me You Can't See", a koji se bavi mentalnim zdravljem.

 

Gaga je ispričala da je silovao stariji muzički producent, nakon čega je ostala trudna.

 

"Imala sam 19 godina i radila u tom poslu, a producent mi je rekao: "Skidaj odeću." Ja sam rekla ne. Onda sam samo otišla, a on mi je rekao da će spaliti svu moju muziku. I nije se zaustavio. Nije prestao da pita. Samo sam se ukočila, ni ne sećam se svega", rekla je i dodala da je "ostavio trudnu na čošku"."

 

Nije htela da imenuje producenta koji je to učinio, samo je rekla da ga više nikad ne želi videti.

 

"Prvo sam bila puna bola, zatim sam otupela, a onda sam nedeljama bila bolesna. Shvatila sam da je to ista vrsta boli koju sam osećala kad me osoba koja me silovala ostavila trudnu na uglu ispred kuće mojih roditelja jer sam povraćala i osećala mučninu. To se događalo jer sam bila zlostavljana i jer sam mesecima bila zatvorena u studiju" - rekla je pevačica i dodala: 

 

Lejdi Gaga
foto: Profimedia

"Imala sam totalno psihotičnu pauzu i par godina nisam bila svoja. I danas kada osećam bol, to je ista ta bol nakon silovanja. Imala sam toliko magnetnih rezonanci i skeniranja koja nisu pokazala ništa, ali telo pamti!" - govori Gaga.

 

Pop zvezda je priznala da je često pokušala da se odupire od imulsa za samopovređivanjem.

 

"Čak i ako imam šest dobrih meseci, dovoljno je jedan loš dan da se osećam grozno. I kad kažem da se osećam grozno, mislim da želim da se ubijem. Misli o umiranju. Pitam se da li ću to ikada uraditi. Naučila sam sve načine da se izvučem iz tog razmišljanja" - završava pop diva.

 

 

 

makonda-tracker