odlična modna investicija

UDOBNIJE OD SALONKI, A JEDNAKO EFEKTNE I ELEGANTNE: Ovaj model cipela svaka žena mora da nabavi tokom letnje sezone

1

I za posao, i za venčanje, i za odlazak u restoran, na piće ili na proslavu... Ove cipele idu uz sve, a garantuju komfor!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Zbog pandemije virusa korona, mnoge žene su odložile svoju obuću sa visokim potpeticama u cipelarnike, a nije ni čudo što su se potrebe i trendovi i te kako promenili poslednjih meseci. Jedan od modnih imperativa sada je udobnost, a izlozi radnji puni su cipela koji tome i udovoljavaju.

 

Baš zato je jedan od glavnih trendova za proleće i leto, kada je u pitanju obuća, sve popularniji model slingback cipela. 

 

 

Minijaturna peta pruža damama koji centimetar više, a udobnost je tu, tako je u ptianju perfektan spoj trendi i komfornog. Modeli cipela slingback ocenjeni su kao potpuni hit prolećne i letnje sezone, a najtraženije su verzije sa potpeticom. Ono što ih karakteriše jeste dizajn u znaku otvorene pete.

 

 

Najpopularnije verzije ovih cipela potpisuje modna kuća Prada, a biće odličan izbor kako i za venčanja, tako i za svečanije prilike kojima se svi nadaju. 

 

 

Ono što ih izdvaja u odnosu na salonke definitivno jeste block ili kitten minijaturna peta koja garantuje da ćete u njima izdržati ceo dan, a da vam u isto vreme izgledate sasvim elegantno!

 

 

makonda-tracker