SVI ĆE IMATI OČI SAMO ZA VAS

LJUBITELJKE ZELENE BOJE, OVO MORATE DA ZNATE: 5 modnih tajni uz pomoć kojih ćete iskoristiti svu njenu moć

0

Bilo koja nijansa ove boje privlači pažnju, a slavne lepotice su nam svojim primerom pokazale odlične trikove za nošenje zelene haljine.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zelena boja važi za jednu od najomiljenijih kada je reč o ženskoj modi i nemoguće je odabrati bilo koju njenu nijansu, a ne privući pažnju. Ipak, postoje neke sitnice koje će vam pomoći da još bolje iskoristite njen potencijal.

 

Odaberite ultraefektnu boju

 

Na crvenom tepihu pre jedne gala večeri u Los Anđelesu 2014. godine, Teri Hačer pojavila se u haljini sedefastog sjaja i ostavila snažan utisak. Otkrila je svoja besprekorno izvajana ramena, pokazala uzak struk i s razlogom bila zvezda večeri! Ipak, ona nije jedina koja se opredelila za ovako upečatljivu nijansu, a evo koje su još jednako efektne.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Kombinujte idealnu nijansu sa strateškim izrezima

 

foto: Profimedia

Rejčel Mekadams bila je jedna od najbolje odevenih slavnih dama na prošlogodišnjoj dodeli Oskara. Razlog: zagasitozelena haljina koja odlično izgleda uz njenu plavu kosu. Sjajan dodatak su upečatljiv šlic, gola leđa i činjenica da tkanina prekriva grudi sve do vrata.

 

Izaberite zelenu haljinu s printom

 

foto: Profimedia

Budući da je zelena boja toliko efektna, ona je odlična i kao pozadina za interesantan print. S obzirom na to da je zelena boja ovako privlačna, dovoljan je veoma jednostavan dezen, kakav je Ema Stoun odabrala 2012. godine.

 

Razbijte monotoniju crnim detaljima

 

foto: Profimedia

Šarliz Teron, kraljica look-a za crveni tepih, ponela je 2012. godine haljinu o kojoj se dugo pisalo — jednostavnu formalnu toaletu čiji su porubi crvne boje, baš kao i bočni delovi.

 

Svetli tonovi + šljokice

 

foto: Profimedia

Tamnozelena haljina sa šljokicama bi već bila previše, ali bledozelena nijansa u kombinaciji sa zlatom daje sjajan rezultat. Niki Rid je upravo to pokazala na premijeri filma "Sumrak" 2011. godine.

 

 

makonda-tracker