VRAĆA NAM SE BENIFER!

17 GODINA NAKON ŠTO JU JE OSTAVIO PRED OLTAROM: Dženifer Lopez i Ben Aflek uhvaćeni na romantičnom odmoru! (FOTO)

0

Samo što je Džej Lo raskinula veridbu s Aleksom Rodrigezom i dok se pisalo da Ben Aflek pati za Anom de Armas, nekadašnji najpopularniji par planete obnovio je vezu!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Noćas je kao bomba u svetu odjeknula vest da su Dženifer Lopez i Ben Aflek uslikani zajedno 17 godina nakon raskida veridbe. I ne samo što su viđeni zajedno — bivši verenici uhvaćeni su navodno prilikom povratka s romantičnog vikenda u Montani!


Strani mediji objavili su ekskluzivne fotografije latino dive i glumca u automobilu i kako nose torbe pored privatnog aviona u Los Anđelesu, a People javlja da su zajedno proveli nekoliko dana.

 


Oni imaju snažnu vezu. Bilo je brzo i intenzivno, ali Dženifer je srećna — rekao je izvor blizak paru.

 


Čuveni oskarovac i pevačica i glumic verili su se sada već davne 2002. godine, a bili su prvi poznati par za koji su mediji smislili zajednički nadimak — Benifer. Aflek i Lopezova igrali su u filmovima "Gigli" i "Devojka iz Džerzija", bili su nerazdvojni, a Ben se čak pojavio u njenom spotu za pesmu Jenny from the block. Ipak, glumac nije mogao da podnese pažnju i pritisak medija, pa je njihovo venčanje 2003. godine odloženo samo nekoliko dana pre nego što je trebalo da se zakunu na večnu ljubav, a potom su sledeće godine i zvanično raskinuli. Pisalo se da je glumac kriv za raskid i da je Dženifer bila skrhana.
U godinama koje su usledile, kao ni tokom veze, par obično nije govorio o svojoj ljubavi, a Ben je prošle godine sve iznenadio pomenuvši Dženifer u jednom intervjuu.

 

1 / 10 Foto: Profimedia


Ona je prava stvar! Povremeno se čujemo i mnogo je poštujem. Koliko je neverovatno to što je svoj najveći filmski hit ostvarila u pedesetoj godini?! — rekao je glumac.

 

 

makonda-tracker