NOVA ŠANSA ZA LJUBAV?

POMIRENJE NAKON BURNE LJUBAVNE PRIČE: Važili su za jedan od NAJLEPŠIH holivudskih parova, a sada se viđaju u TAJNOSTI

0

Holivudski glumac Ben Aflek (48) uhvaćen je kako izlazi iz automobila bivše devojke Dženifer Lopez (51) što je podgrejalo glasine

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Podsetimo, Džej Lo je nedavno stavila tačku na odnos sa verenikom Aleksom Rodrigezom, nakon čega je krenula da provodi "sumnjivo mnogo vremena" u Los Anđelesu sa Aflekom, prenose američki mediji.

 

Ipak, njih dvoje su navodno u strogo prijateljskom odnosu, a teše jedno drugo nakon teških raskida kroz koje su oboje nedavno prošli.

 

No, na paparaco fotografijama, nastalim u četvrtak, vidi se kako Ben ulazi u kuću Džej Lo i tu provodi nekoliko sati.

 

- Obezbeđenje ga pokupi u blizini i potom ga odvozi nakon nekoliko sati provedenih kod nje kući - rekao je izvor.

 

- Provodili su zajedničko vreme prošle nedelje u Los Anđelesu. Imaju puno ljubavi jedno za drugo. Oduvek su se divili jedno drugom - dodao je drugi izvor.

1 / 4 Foto: Profimedia

Da li će Ben i Dženifer, par koji su nekada zbog popularnosti zvali "Benifer", ponovo biti zajedno vreme će pokazati, a evo kako je pre gotovo 20 godina počela njihova priča. Latino diva je počela da se zabavlja sa Aflekom, još dok bila bila u službenom braku sa plesačem Krisom Džadom, pa su kolale priče da je mužu isplatila pozamašnu sumu novca kako ne bi pravio probleme u brakorazvodnoj parnici.

 

Sa Benom se zbližila na snimanju filma "Gigli", a varnice su toliko brzo planule da su se iste godine verili i zakazali venčanje.

 

Ipak, uprkos tome što su bili miljenici publike i mnogi su bili uvereni da su savršen spoj, došlo je do kraha navodno zbog njegove raskalašne momačke večeri u striptiz klubu i činjenice da je imao ogromne probleme sa kockom... Nakon svega ova lepotica Afleku je vratila prsten vredan 1.200.000, a nije bila tajna da je bila potpuno slomljena i da je mislila da je izgubila ljubav svog života.

 

Navodno su tokom protekle dve decenije bili u prijateljskim odnosima, iako nikada do sada nisu primećeni zajedno u javnosti.


 

 

makonda-tracker